Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne drži vodu to objašnjenje. Jer, Sulejmani koji je Gruzijac olovkom gađa Bagaturija koji je Azerbejdžanskog porijekla. Bagaturi je optužen da je \"armenski zastupnik\". Poslije svega što se desilo unutar parlamenta, Gruzijska je omladina \"protestirala protiv Bagaturija, nazivajući ga izdajicom.\" Onda su okupljeni Azerbejdžanci uzvikivali \"pravda za Hodžali“ i druge slogane neslaganja s Bagaturijevom \"provokacijom“. Dakle Gruzijci su ovdje ispali protiv Bagaturija koji je Azer (Azerbejdžanac) odnosno Turčin po tvom objašnjenju. Pa koji klinac su se Gruzijci toliko nadigli protiv Bagaturija, odnosno zašto je Gruzijcima toliko protiv Azerbejdžanca Bagaturija (Turčin) koji je predložio rezoluciju o genocidu nad Armencima iz 1915 ?
obećana zemlja!
Zato sto su Azeri Turski narod.
Šta je trebalo, da jedan drugom oči iskopaju pa da to smatrate tučom?
GDJE VI OVDE VIDITE TUČU?!? SRAM NEK\' VAS BUDE, ZAŠTO LAŽETE?! LAŽLJIVCI, TREBA VAS TUŽIT\'!!
Ako je ovo tuča...onda sam ja Rocky Balboa!
I ja nekad volim u komentarima napisati nešto za što pretpostavljam da će uzburkati duhove, pa se vraćam da čitam reakcije, hehe...
ovo je laz, gdje ce turci genocid pocinit. jedini genocid 20. stoljeca je nad bosnjacima!!!
@banja luka ne lupaj gluposti..
pogledam video pa opet pročitah naslov.... eeeeee jesi jadan....
bacio olovku na njega,al je fulao. u drugoj rundi ovaj baca 2 lista papira na njega. prebili se,jarane
Ja, blago tebi sto zivis u svedskoj, ali tesko nama sto zivimo pored muslimana
Djondi je ko srbin, krvolok i monstrum ! Nikada nije bilo genocida nad armencima. To su sve izmisljotine .
OMG sramote...hvala bogu sto zivim u Svedskoj....
A gdje je tuca? :S