Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH ima specijalan status - vec se dosta radi na pomoci BiH na putu ka EU ali gradjani BiH moraju postati mnogo glasniji u protestu protiv trenutne politike njenih kobajagi lidera. Sjetiti se da ovo nije vrijeme Tita i da danasnji \'lideri\' ne razmisljaju dalje od nosa - uvjerena sam da gradjani imaju bolju viziju. Demonstracijama im pokazati da ovako ne zelimo nastaviti - jer sutnjom im odobravamo i kazemo \'samo nastavite, cekat cemo mi\'. Oni koriste priliku sto se ne ujedinjujemo na gradjanskoj osnovi - i dok je tako oni ce graditi svoje kule preko nasih ledja. Budi se narode, ovo je Tvoja zemlja - daleko su Istambul i Bec ali i Hrvatska i Srbija.
Kome nije jasno kad svi udju u EU BiH GUBI rs i hercegovinu jer imaju drzavljanstva Hrvatske i Srbije a nasih par gradova ce nestati
Evo dokle su nas doveli naši \"lideri\". Već je i Kosovo, koje je sve i započelo, u kombinaciji, a nas nigdje ni na mapi. Pa i crne rupe se spomenu da postoje, a mi jok. E ovo je baš bukvalno, nema nas ni na mapi. Da ne bi one divne Tanje Fajon, koja se toliko trudila oko nas, ne bi nam nikad ni vize ukinuli. Predlažem da se promijeni naziv ulice nazvane po ženi čija je zasluga što je rodila onog kockara i probisvijeta Šaćirbegovića i da se toj ulici da ime Tanje Fajon, koja je to i više nego zaslužila.
a BiH niko ne spominje***??