Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kurir "Ruske snage povukli se herojski iz Hersona - stalno osvajanje gradova je vojnicima dosadilo - kazu da je Berlin sljedeci korak"
Informer: "Herson je herojski branjen sve dok ukrajinske satanističke snage potpomognute zapadnim LGNT globalistima nisu pustile u borbu dresirane komarce iz soroševih migrantskih bio-laboratorija i zombi-ratnike NATO pakta."
Slijepac vidi da je dogovoreni rat. Al zato skače ćumur, hrana, energija,,,,,
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sad ce Amerikanci da ucijene Zelenskog nekim svojim mirovnim sporazumom,zaprijetit ce mu obustavom pomoci ako ne potpise i onda ce Ukrajinci za 20 godina proklinjati i kriviti Zelenskog za sve,a Amerikance smatrati najvecim prijateljima.Zvuci poznato?
ukrajina se herojski odbranila. sad nek ostavi rusima krim i koridor (donjeck i luganjsk) do krima i neka udje u nato te iskoristi finansije zapada
Traktorijada
ja msilim da ce ovo bit ko kod nas 92do95 pa tamo neki dejton pa ruski entitet
D-Dick salji pomoc. Ljudstvo, hrana ,traktori, ma sve. Rusiju moramo spasit 🖕🖕🖕
Sada smo, na žalost, još samo korak do početka nuklearnog rata. Daj Bože da griješim.
Nadam se Rusi ne planiraju ništa ludo jer gube, ojađeni su i ranjeni.
Kako će Rusi da kleknu posle ovoga rata,.100- tine godina trebaće za oporavak ekonomije i politike, strašan poraz ....
Pa neko rece rujani stradaju a mibilizacije nema ko da puni.Bolje bjezat i palit traktore jer puno majki je zaplakalo nazalost zbog kepeca i nkegovih trabanta.Samo ceraj agresora sve do kremlja
da nemisli kepec kakvu bombu baciti nedo Bog
Ovo su pripreme za Ukrainsku / Evropsku Hirošimu. Nadam se da griješim.
Sad da stane rat ne zna se bo bi bio u vecim gov.ma rusi ili ukrajinci.
Ubise ih Ukrajinci, oca mi.
Pocelo je! Krim next!
HIMARS ce *ebati nanu naninu rusima
Mozda zato sto planira nuklearku bacit...
Neka proba. Od Moskve bi ostao prah i pepeo
Vidi naslova,predaja bez borbe? to se zove inteligentno ratovanje Ukrajine,neka Putin i Ruski generali objasne vojniku da treba i dalje da ratuje u Ukrajini.