Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stara bosanska kletva: dabogda se o sebi zabavili
I komsije preko Drine ceka ista sudbina ,,
I preko save
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
E sad treba Ukrainci da krenu u jaki napad,da istjeraju sve cetnike iz zemlje
Pada Putin, Rusi se povlače u Rusiju, slobodna Ukrajina. Rusima dosta preko glave Putina i sankcija.
Bolje i ovako zaustaviti Putina nego da pokrene nuklearni rat.
Znači Rusija će se irušit iznutra..... Tako i treba bit .... Zašto da ginu Ukrajinci kad oni to mogu riješit međusobno . . .
Dodo, zasto ne ides da pomognes bratu Putinu. Gde su bre sada ta jaja da pokazes.
Bože sačuvaj cirkusa,. ebo lud zbunjenog, a narod gine zbog kretena, i hajde se ti bori za nekoga i dtžavu koji poslije profiteri skroje kako njima odgovara, nekad se ratovalo zbog ideala, danas samo profit i ubi sirotinju
Ohohoho
Dobro jutro Komisije :) saberite se dobro uz kafu
Ameri zavrte :) lakše milijardu koju dati Wagneru i ode kepec (putko) dole 'ali nece proci ovo bez dosta krvi :) jos Kadirov kad uleti :) od danas pocinje dezinfekcija Rusije ...
Komisije bradonje na aparatima. Kad nestane Putina jedini izlaz im je Kina. Pa za par godina kad riknu kineski nardni tirani vozi dalje do Japana. Kako su i rekli Srbija do Tokija . Bog im pomogao da ostvare želju a i našu da su što dalje od nas.
Ovo je totalno iracionalna situacija. Prigožin i Wagnerovci znaju da će ih Putin sve pobiti bez milosti kad i ako se predaju. Nema Putin milosti prema puno manjim neposlušnicima, tako da Wagner zna situaciju i ne vjerujem u njihovu predaju. S druge strane, Wagnerovci su prekaljeni borci, ne znam tko im se može suprostaviti u unutrašnjosti Rusije gdje nema ozbiljnih vojnih jedinica. A Prigužin napreduje prema Moskvi....ludilo brale... Kako ono kažu o karmi?
Sta ce komsije srbi sada? Zasto ne krenu pomoci majci rusiji?
Rostov je veliko mjesto
Koliko srbskih dobrovoljaca ima tamo da ratuje moze neki clanak o tome klix ?
Kako lijepe vijesti ovog jutra.
Ja narode mislim da je ova hampa maestralno odradjena da maskira neki neocekivani napad na Odesu. Ako I nije...bio bih oprezan...
Oooo Srbiiiiiiiiiiiiii
Sta je s ovim Srbima sto su se pridruzili Wagneru? Protiv koga se oni sad bore? nije valjda protiv majke Rusije? retardiran narod uvijek bili i ostali.