Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ove kartele treba ubijat na svakom cosku, dat im istu stvar koji oni rade ljudima, od kiseline, motorke, vjesanja, strjeljanja..
Ja sam na strani radničke klase - kartela. Tim ljudima nije dat izbor. Ko je gledao one snimke National Geographic, za 200$ po nekim šumama prave kokain da bi ga Amerikanci i Švicarci, Holanđani šmrkali, a pojedini ga posle prodavali u EU za 100,000€ po kilu. Ovo je narko-revolucija, i karteli su revolucionari! Viva la narco revolucion!
Predsjednik Ekvadora je CIA agent. Viva la revolucion!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nista zatvor, samo metak u celo.
Ako pukne jos jedan front u svijetu,eto nsma III Rata i arivederci
Karteli su nastali kao posljedica korupcije u državnim organima. Bijeda nije imala izbora.
Migranata ce sad bit koliko hoces
Sjecam se razgovora s jednom djevojkom preko omeglea. Bila iz ekvadora i ja kao srednjoskolac sam znao povrsinu i broj stanovnika i glavni grad Ekvadora kao da su nam prve komsije. A ona kaze da je cula da je Bosna jos u Jugoslaviji i da je rat kod nas. E moj ekvadore bratska komsijska zemljo.
Anarhija u sirovom obliku!
2024 ce biti zanimljiva godina :D
Đe se rodismo u ovo usrano vrijeme?
Kad nepravda postane pravilo,onda otpor postaje obaveza
igra CIA na 30 strana istovremeno
Nismo ni mi daleko od ovog..
Uz naseg Ramu, i mi smo blizu ovom scenariju.
Ovo su Ameri plati siromasne da bi dosli na vlast jer u Ecuador nema Ameri tamo nema cia dea fbi njima je to zabranjeno a zeljeli bi nos gurniti i tamo pa onda da su skotali na ovaj nacin da probaji.
A nijedne vjesti o onim tunelima u new yorku klixe
Ecuador!
Šta će ovakvi teroristi u zatvoru, to treba na pogubljenje čim se osudi.
pogubiti smrtonosnim inekcijama.
I onda mi neko kaze kako je ovdje na Balkanu lose... U kakvim sredinama i drzavama ljudi sirom svijeta zive, ovo ovdje je Kalifornija. Za mnoge stanovnike BiH ovo je zemlja dembelija, samo treba nauciti biti hinjak da bi u njoj opstao ili cak i uspio.