Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka se prestanu ubijati, pa kako god rijese probleme u miru, zdravlju i veselju. koja je svrha ubijanja? kod nas je nekad bilo kameno doba. bili neandertalci. bilo robovlasnistvo. pa feudalizam. pa kapitalizam. onda komunizam/socijalizam. pa sad opet feudalizam. zar ne vidimo da se sve samo vrti u krug. i koja je svrha ubijanja? da bi se uspostavio neki novi sistem/poredak koji je vec i prije bio pa nekome nekad nije valjao. shega.
...JOJ DA NAM JE UVESTI BATALJON OVIH PROTESTNIKA IZ UKRAIJE POD PUNOM OPREMOM :-D ja mislim da bi njih 1000 razvalilo naših 10 000 "specijalaca" :-D
Znam ali, sta bi uspio? Nas narod sanja autokraciju, nekakvog gvozdenog vodju sa dosta topova... da bi mogli biti bolji ksenofobi i bacali vise kamenja na desetak homoseksualaca na balkanu....
ma mogu specijalci sve kad im das ovlasti...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidis li Monstrume Radoncicu, kako cak i divljaci iz Ukraine pristaju na Izbore, samo ti i tvoji narkomani i placenici zelite paljenjem i rusenjem da dodjete na vlast-
Sada imam jako dobro misljenje o Ukrajincima. O Ukrajinkama vec duze vrijeme mislim sve najbolje :)))) Da ne bi njih pola BH muskaraca bi sada bili nevini :)
Ajmo i mi kao ovi u kijevu.:)
I sta ce onda biti? Poruseno sve i dodju isti ili jos gori opet na vlast. Sve dok nam ne dodje neko ko zna sta hoce, da povede narod prema naprijed nama nema spasa. Niko ne nudi nista osim razbijanja, ti ces razbit i sta cemo onda??? Sta? Opet ces se moci jebat poslije kako god okrenes. Jer promjena vlade nece pokrenuti Agrokomerc i sve ostale propale firme, nece se narod masovno zaposljavat opet. Svjetsko trziste nas je pojelo i nama nema spasa, ne mozes se izvuci nema sanse, samo mozemo gledat da nam ne bude jos gore nego sto je to sad.
To ti poželio da izgubis tu glavu bez pameti????
Pristao na prijevremene izbore!!!!!!!? Nije on pristao nego su ga prisilili ali mu je i to teško reći ! Da je pravde on bi sam dao ostavku zbog svega što se dogodilo.ubijenih i ranjenih,zbog naredbe policiji i vojsci da pucaju na demonstrante,zbog uništenih dobara,zbog nepoštivanja svog vlastitog naroda ! Ako treba,bolje je i podijeliti zemlju nego silom održavati ih skupa kao što se to dogodilo sa jugoslavenskim državama.Ne volim rat i svim srcem želim da prestane i u ovoj,već sada,napaćenoj zemlji !
Djaba ljudi izginuse...
Nema dobrih rezultata bez žrtava! To je tako u svemu..
Gdje zapad dodje, tu mira nema. A ni vlasti koja nije po njihovoj zelji, osim Bashara el Asada.
Pada vlada!!
Hajd, na hajr !
Ma bilo kako samo da narod ne gine.
nista kako bilo, samo do kraja... u nas je bilo kako bilo pa vidi dokle smo dogurali...