Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@reco. Ne, ti si samo dobro glup...
Vaš je problem što konkvistadori,dakle katolici(bolje rečeno pagani),vas \'\'ortodoxe\'\'(mada ste vi u stvari gomila komunjara),vole taman toliko da bi vas rado sravnili sa zemljom,uz dozu griže savjesti zbog kršćanskog milosrđa.
I da dođe do sukoba, to bi bio sukob lokalnog karaktera. Rat sa Vijetnamom je bio nešto drugo, bez obzira na snagu u vojnoj tehnici takvog Vijetnama i premoć SAD-a, Vijetnam je ipak imao podršku dvije, veoma bitne i veoma jake nacije, SSSR i Kinu. Ne vidim ko bi to danas stao iza Sjeverne Koreje i njene politike. I kao što kaže \"apocalypto\", više šanse za III svjetski rat ima na Bliskom Istoku i u tenzijama koje su dole prisutne...
apocalipto mi smo za vas konkvistadori kad sledeci put se zavijore krstasi ...bice il se pokloni i il se ukloni nema trece
Silno me podsjeca na \"potop\" americkog broda u vijetnamski vodama koji je povukao ameriku u vijetnamski rat. Izgleda da probavaju da li ce proci isti scenario i za S. Koreju.
A kad u Faludži, Bagdadu, Mosulu...pogine 500 ljudi u tri dana tad se i ne šalite da je počeo III WW. Lokalni sukob koji se desi svakih 2-3 do godine,a vrijeme i to skorašnje će pokazati i zašto se desio.Naravno da se nešto puno krupnije iza brda valja.Treći će svjetski rat ionako početi na Koridoru Posavina-do tad (relativno) mirno spavajte.
Ovo neodoljivo podsjeća na dešavanja oko američkog razarača Medox.
Pocelo je pocelo !! Sanjo sam da gori Holivud i Rusija, sanjo sam da je izgorijela i Evropska unija !!
iii pocinje 3. svjetski rat! nisam lud znam da nisam slusajte mene :D