Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto je moron? zar ovo nije tacno sto je @kriza napisao? naravno da jeste ali kreteni ne vjeruju jer gledaju svijet kroz desavanja u svojoj ulici, klasika..
joj kakav moron. pa ides li ti u skolu?
zato i jeste kriza?...naime sta se desava??- naftu nemaju gdje vise busiti na suhom pa evo meksicki zaljev, pocinju pod morem da bi dosli do nafte na bilo koji nacin i desava se izljevanje nafte u more.....naravno da se predvidja nestanak nafte za koju godinu a sta to znaci katastrofa!ne moze svako ni imati pristup nafti....sta uraditi ubaciti virus medju ljude pobiti najslabije (jer nemaju za skupih lijekova)..sta se desava NEW WORLD ORDER!evo malo teorije zavjere:)))