Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U nekom paralelnom univerzumu, ujedinjeni Balkan pokušava da obuzda posrnulu i ekonomski propalu Evropu. Cijeli svijet je u ekonomskom haosu koji je pokrenuo milione ekonomskih migranata prema Balkanu. Dodik i Bakir pokušavaju da obuzdaju nacionaliste u Evropi. Dragan Čović je Visoki predstavnik u Švedskoj i očajno pokušava da smiri norveško-švedsku ratnu retoriku.
BiH šalje Njemačkoj paket pomoći od 70 milijardi dinara, a Švicarska je potpisala Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju sa Balkanskom unijom. Srbija šalje trupe u Ameriku i pokušava bombardovanjem Washingtona da obuzda američkog diktatora, koji nemilosrdno napada otcijepljene nezavisne republike Kaliforniju, Teksas i Floridu.
Hrvatska vodi snažnu diplomatsku ofanzivu za promjenu Izbornog zakona u Belgiji, po kojoj se Flamandžani ne mogu kandidirati za jednog od 6 članova predsjedništva. Švicarska je jedino malo napredovala i uspjela je da potpiše Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju sa Balkanskom unijom. Rat u Velikoj Britaniji je završen - potpisan je Dobojski sporazum po kojem se Britanija dijeli na 11 entiteta i 40 kantona.
a da nijemci uzmu ova naša tri kandidata
Bla bla bla...
Monarh? Jel EU Kraljevina? Da nisam sta prespavao?
Ne trebate se zamarati i lagati ljude po Sarajevu. Onaj koji je dosao kod Plenkija prije neki dan.
Hahaha, koje konradiktornosti pazi vodila je kroz sve krize ali je ikona stabilnosti🤔
Macron nasljeđuje Merkel.
Angela Merkel bi se j*bala al' da joj ne uđe. Ako si sama rekla da silaziš sa funkcije, onda siđi. Izgleda da je htjela Vučićev scenario gdje se on "povlači" al' "ne da narod".
Dolaze na vlast u Njemačkoj nove snage koje će priznati unitarnu građansku BiH i ukinuti entitete i kantone.. genocidaši i uzpovci na aparatima.
...ne budali mujo☝
Smiješno je postaviti ovo pitanje a kandidati su još smiješniji
Pobune rat u svijetu se blizi, kad ona ode samo ce jos gore da bude, kad mi danas kazu bit ce bolje sine, kontam sta me lazes i sebe i mene sa tom izjavom, jer cim dodjes u godine i vidis kakav je svijet postao znas da nece bit bolje da je samo sve gore tako da mozda ne dozivim,al 3 rata ce biti tu sam siguran 101%
Zna se ko drzi EZB. Ko to drzi njegova je i moc.
Jaceg i boljeg diplomatu i politicar Evropa nece zaduga imati
Ko god da je biće bolji ponas, neko ko će biti odlućan u borbi protiv srpskog mailgnog uticaja.
Ko god je bude vodio nama je isto. Niko se neće vratiti iz Njemačke sem u dva slučaja. Penzioner i bogataš. Dobro postoji i treći. Nesposoban da preživi tamo.