Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad smo gledali sa strane kako se prepucavaju, a sad smo u sredini zbivanja.
I ti si tu dobro pomogao.
Haj ne seri cak i onda ste presiromasni bili radili vam sta su htjeli
Rusija ima ozbiljne sirovinske resurse i relativno malo stanovnika. Zapad nastoji da otme te resurse, tj da ih preuzme za male pare. Sav problem je u tome.
Ma i Evropa zna za dogovor Putina i Erdogana. Ne može se tu ništa. Ukrainu i sve bivše SSSR dežave ponovo poklapa Rusija a Balkan ponovo pod Tursku. Mali smo mi da to promjenimo a evropa nema muuda za to.
Otisla crna gora, otislo kosovo. Jos malo sandzak, pa vojvodina….
Hm, islam više nije aktuelan, ponovo Istočni i Zapadni blok.
Rusija je imala sansu da postane dio demokratskog svijeta,ali kgb je uspio ubrzo da sabije redove i postavi svog covjeka Putina.I tu se put Rusije prema slobodi i demokratiji zaustavio.Na zalost.
Što mi brišete komentar?
ako se malo sjetimo historije, onda ćemo se sjetiti i kako ključna pomoć je stigla od amerike i saveznika, ako malo pogledamo kad je stanje na frontovima se promjenilo u korist rusije to je bil kad je otvoren zapadni front a i to je amerika uradila, zatim ste vi iskoristili situaciju i jurnulina berlin i ostale države, tj prevarili saveznike koju su vam pomogli i materijalno i sa ljudstvom. doduše trebali su pustiti da vas švabo zgura u sibir i ne bi imali danas problema
E moj Mujo, baš si Mujo!
Zadnji koji ima pravo izašta da se javlja
A vi ste bas bili clatki i fini, 50 godina ste pola Evrope drzali pod cizmom , milione vlastitih stanovnika ste pobili i zarobili, izvrsili ste invaziju Afganistana, finansirale sve moguce diktature, a da ne govorim sta danas Rusija radi susjedima.
Sve to nabrojano znamo ko je radio, s tim Gorbačov nema veze!
Zato su Rusi uzeli Krim, zato će Kinezi uzet Tajvan i još mnogo toga će se desiti je su Ameri poremetili sve vrijednosti medjunarodnog prava radi para iskljucivo
imperijalisticka sila krivi imperijalisticku silu zato sto je imperijalisticka sila