Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas je bingo ko fol socijalna prodavnica,toliko nam je vlada sposobna.
@gooUser1645190783 Ako ti se skuplja sadaka, pravac Lukacac.Tamo, 1700 nasih malisana , objeduje u DJECIJOJ JAVNOJ KUHINJI👉😎
Neka dođu u Bosnu, ovdje se najbolje živi, imamo svega i sve je jeftino, a plate ludilo :D
Mnogo nas potroši puno više od 53,5 KM sedmično na hranu.
Auta na ulicama nam ne zaostaju za evropom, benzinske pumpe pune, prodavnice tehnike, markirane odjece i svega ostalog pune kupaca, Ajfoni i ostali skupi telefoni se rezervisu jer je potraznja velika, u restoranima ne mozes mjesta naci, nazoves turistice agencije ljeti, kaze rasprodato sve... Sve ovo nabrojano nije moguce tamo gdje je lose i gdje su male plate, tako da se nesto ne slaze...
U Svedskoj ko god nema Iphone 14 on je siromasan
Imamo li mi takve prodavnice?
Poručen članak od strane Herr Putlera
Joj koji tekst, reklo bi se Svedi kopaju po kontejnerima. :D
Nije to ništa, kod nas otkidaju od utakmice, ne može se plaćat cijela, auuu
Samo jos da dodam da je Svedska sinonim za bogatstvo i blagostanje samo za politicare i kriminalce,isto kao sto je Bosna i Hercegovina sinonim za bogatstvo i blagostanje samo za politicare i kriminalce.
da si završio fakultet bio bi i ti bogat.uglavnom je korupcija minimalna a kriminalci su po ulicama.ali i njima će se stat u kraj.
U Švedskoj problemi. Zdravoooo
Svedska nije zemlja blagostanja. Kad sjevernjaci nemaju šta jesti ode socijalni suosjećaj u pm. Različita studija pokazuju što sjevernije to manje gostu nude hranu.
Nemojte paliti narod,kakva Svedska sinonim za bogatstvo i blagostanje,ja zivim u Svedskoj i na stotine hiljada Sveda zivi na kredit,nema balkanskih prostora u svijetu,na balkanu covjek ima svoju kucu i nema kredita i njegova je vlastita kuca,a u Svedskoj svi koji imaju kuce su u kreditima i ne mogu taj kredit vratiti da zive 200 godina,zato nemojte bacati bombe da je u Svedskoj raj.U Svedskoj ima ih mnogo koji jedu na kredit.
Pa i kod nas raja jede na kredit tj svaki mjesec je u minusu. I u nepalu i indiji svi imaju svoje kuce, sto ne znaci da zive dobro. Gdje si vidio na zapadu kucu bez izolacije, fasade i ograde? Sto je kod nas normala.
Hajde ne lupaj. To sto je neko sretan pa naslijedio nekretninu dole na Balkanu, ne znaci da masa ljudi na tom istom Balkanu nema kredite. I ti sto naslijede, zive u zajednici dugo prvo, prije nego stari ili djedovi ne umru pa im ostave. Kakvi balkanski prostori, kakav zivot bez kredita, ne lupaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Poskupljenja u Svedskoj...zdraaavo!!
Nece ovi sirijci da rade samo prave dijecu i česke jaja Najveca greska swedana je sto su ih primili
tolika steta je nanesena svjetskoj proizvodnji hrane sto sa ludim lockdownima sto sa planskim gasenjem skoro svih fabrika za proizvodju umjetnog djubriva da mi nismo svjesni sta nas ceka sledece dvije sjetve.znaci minimalno poskupljenje svega uzgojenog na tlu za 25% MINIMALNO sto povlaci sve za sobom meso,mlijeko,jaja...
Ma strasno...hitno se okrenuti Iranu,od EU nema nista...naporni se sa ovakvim clancima..te Švedska gladna,Njemacka se smrzava,itd...ofirni ste sa ovim SDA promo clancima
e bravo, nama i kad je akcija nisu ove cijene
A u Švedskoj problemi, dobar dan 🤣