Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta smo sad na nekom čekanju,šta li,potrude se da naprave što više sranja u svijetu pa onda će se riješit već nekad???
Jel ovo ona sto su je po njenim rjecima \"snajepri, tenkovi, grante, avioni...gadjali na tuzlanskom aerodromu...\"? Pa se onda bacala u zaklon, pa joj pukla zica na carapi, pa onda ona uzela puskomitraljez pa uzvratila vatru, pa se bacila preko cerke... I onda izgubila izbore unutar stranke kad je morala priznati da joj je najveci problem sto kadkad tako dobro laze da slaze i samu sebe... :)))))))))))))))))) Uvijek je imala neke tripove... :))))
Naravno da nije zavrsen...fali samo betonski zid oko europske Gaze..pa udri.. E budale, budalaste....ima da nas nema.....a ovaj leteci reis upravo to i hoce, pa da sjedi na minderu svoje palate, ispija serbe i kahvu pa divani sa pasama i begovima, a raja skuplja ostatke ispod palate....\" O vi razumom obdareni.....\" Otpor Stoko !!!!!
ti ces preko neta frontalno napadati hehe
MI CEMO VAKO ONAKO NAPASTI I SAMU AMERIKU.SVE SA TEKBIROM NA USNAMA.NE ZABORAVITE BRACO MOJA DA SE RADI O OBRANI ISLAMA A NE KUCA I DJECE(BEDR BOSNA U PO EVROPE).SVE ZA OBRANU(PALATELIZACIJA-ODBRANA-OBRANE) ARAPSKI NE PISEM A I NECU ZIVJELA BIH
nemoj mi to govoriti,ti misliš nama dobro ko i onaj ti usro ćoik
za jovu: Nece ona dati BIH bosnjacima nego Bosancima i Hercegovcima. Ako si ti to onda bujrum ako si srbin zna ti se mjesto. Preko Drine!
Pa jasno je da se moraju povući jasne granice između Hrvata, Srba i Bošnjaka. Srbi i Hrvati su ih već povukli. Još je ostalo Hrvati - Bošnjaci i Srbi - Bošnjaci. Možda se odluče i cijelu BiH dati Bošnjacima, mada sumnjam ali svakako su najbitnije jasne granice jednom zauvijek. A onda da se borimo s krizom i lopovima a ne međusobno.
to kraljice! svaka cast! to je reci zena koja postuje parolu\"words and deeds\"...samo naprijed! najbolji drzavni sekretar kojeg je amerika ikad imala! :))
\"rekla kako je upravo sada balkanski prostor u opasnosti da postane dio prošlosti koja je zaboravljena\" Ja ne razumijem sta ovo znaci i o kakvoj se \"opasnosti\" radi. Fena bi se mogla potruditi da angazuje bolje prevodioce!
CIsto sumnjam da misli protiv BIH ali nikad se nezna. Nisu im srbi bas najmiliji. A posto je Amerika usrala s muslimanskim svijetom valjdabi im BIH dobro dosla da kazu \"evo mi pomogli muslimanima u BIH\". Samo moje misljenje
Ovo se moze dvojako shvatiti ali po naslovu neko ce nestati iz BiH.Nedovrsen nesto ostavljeno za poslije,Oprez na ove rijeci nadam se da je ovim mislila da ce Bioh opsatati i oni koji je prihvataju za drzavu svoju.