Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto...tako se to radi u "demokratskim društvima".
Haj ne mlati. Uhvate li ih znaj da ce biti kaznjeni i osudjeni. Eh to ti je demokratija. Sve fil fol protiv zapada i demokratije a svi bi sutra razulili na raj isti zapad. Kakvo licemjerstvo !!
panju(drugi kom.), demokratija ima veze sa krscanstvom koliko i cobani sto su ovo uradili sa kulturom,kako mozes biti toliko elementarno neuk?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sramota! Mrznja je destruktivna emocija koja ubija sve osim sebe same. Nacionalizam takodjer ubija. Zalim ljude pune mrznje, odvratno! Porodicama sabura, a sto se pocinitelja tice, oni su sami sebi najgora kazna.
mrznja je teska bolest. molim se za pocinioce ovog zlocina.
Sada ocekujem da famozni "Kongres Bosnjaka Sjeverne Amerike" uputi pismo Ujedinjenim Nacijama, Kongresu, Senatu i Bijeloj kuci zbog ovog vandalskog cina. Oglasavali su se za svaku glupost koja se desava u dalekoj Srbiji, Bosni, Holandiji.... Bilo bi logicno da vajni "intelektualci" dignu glas protiv ovoga, ako im nije u opisu posla samo da napadaju Srbiju i Srbe.
E moj Mostarac22, ko ce znati sta je u siptarskim mislima. Vjerovatno nista pametno. Kao, uostalom, ni kod tebe. Niti je njima lako, niti je tebi, ali sta da se radi? Tu ste na planeti zemlji iz nekog misterioznog razloga koji samo dragi bog zna. Smetate i nikakve koristi od vas, ali sta je tu je. Iz te koze ne mozete :-)
E moj sashi popushi,hahahaha koji si ti dorat i sakat.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Islamofobija. Teška vremena su pred vama, investirajte u još Bilala.
Awwww.
? Joj kretenske fore bgti kako se vi debili nakačite na mene uvijek
Izgleda da je bila ekskurzija iz Cikaga, inace poznatog cetaljskog grada
Opet ti retardirani magarce kakvu ti opsesiju od Srba imas to je strasno, da su na Marsu poruseni spomenici tebi bi Srbi bili krivi. Najbolje da posjetis neku psihijatrijsku ustanovu pod hitno!!!
sta je balavurdijo? sta sam slagao? a ti ortodoksna stoko aka retard sta se ti javljas? pa ti si jedan od poznatih pacijenata na portalu hahahahaha
Huligani, nadrogirani, pjani...Sigurno pojma nemaju ciji su spomenici, vazno je bilo unistiti. Nadam se da ce policija ubrzo pronaci vandale.
Srpska posla, to nisu Ameri napravili.
Ti si bolestan jebo te tata balijski...
JTMUP
Biti začet mržnjom najgora je ljudska bolest...
ovo nisu amerikanci uradili 100%....samo oni sto su zlo po bosni činili od 92-95.pa pobjegli u ameriku da se sakriju od ruke pravde, samo oni mogu ovakvo nesto da urade!!! pa zar nisu stotine nasih harema po bosni isto ovako porusili???
zar vas istina boli pa minuse pucate ???pitajte tate,striceve,komsije blizu i dalju rodbinu sta je radila u ratu sa muslimanskih sela pa ako i njima nevjerujete provozajte se po istocnoj bosni pa svaka ona spaljena a neobnovljena kuca a ima ih na hiljade je da znate muslimanska.A O MRTVIMA DRUGI PUT
Sta ocekivati od sumadije i cetnika....mozes cetu iz sume ali sumu iz cete nikad.....
Pa to je sramotno di god da se desi, i ciji god nadgrobni spomenici bili upitanju, nebino jel katolicko groblje, ili pravoslavno ili muslimansko mezarije, treba imati postovanje, i pustit vjecne kuce mrtvih na miru.
Američka vlada stoji iz toga sobzirom da ratuju protiv islama.
Strasno uzasno svugdje na ovoj planeti ima debila
Amerika je tuđa zemlja, a Bosna i Hercegovina je naša zemlja !!!
Ovo je smrdski potpis. Jedino se oni tako na svijetu potpisuju
Za ovo stvarno trebas imat muda do koljena,,,pravi heroj,,hoceli Amerika njemu dignuti spomen plocu za HRABROST