Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dalabu s IQ 70 vidi da je veliki rat neizbjezan . Planirano je i nema tu prostora za pregovore.
Rokanje budalama zanimljivo a kad krene to je kraj svega
Poslaće samo pilote sa avionima f32 pod ukrajinskom zastavom
Rusi dobijaju po pici sigurno, samo kad se zakolca, sukob je neizbjezan velikih razmjera, ko ce jos da najebe vidjet cemo, ovo bez bombetina nebu zavrsilo....
Kako se ljudi lako polakome i pričaju samo o ratu i lako zaborave dobro. Ovo je sve moglo biti izbjegnuto da je malo razuma i tolerancije prevladalo u glavama korporacija i političkih vođa.
Makron zidov koji igra za amerikance, to je ona prica trampa, necu zastiti ni jednu Nato drzavu ako bude napadnuta od Rusije...lijep scenario, samo da vidimo ishod!
Zašto šalju trupe ako je poginulo samo 31 000 Ukrajinaca.
U svim ratovima brojke pomnozi sa 10.....U ovome moze i do 20......
Jbt se vise svi!
Pa i treba vam pokazat tko je gazda
Bošnjak sam i spreman sam stati na stranu Rusije! Razlog: Manje su Rusi muslimana u svijetu ubili od Amerikanaca i NATO trupa zajedno! Viva Rusija!
Da su imali mogucnost ubijali bi i oni. Svi su oni u 5 deka
Sigurno podrzavas ruski veto na rezoluciju o genocidu u Srebrenici.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)