Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glup si .. Prvo, normalno je da vijest vezana za KK Bosna bude na naslovnoj i vise od 5 dana jer je to Sarajevski tim a ovo je SARAJEVO-X.com Glup si .. Drugo, da li na stranici nekakvoj mostarskoj ili banjaluckoj ima vijest da igra Zeljo i Celik u finalu? Ima mozda al 3 minute. Glup si .. Trece, Sarajevo-x je portal vezan za sve vijesti a po najvise vijesti iz Sarajeva, tako da je sasvim opravdano da pisu o KK Bosni, RK Bosni, FK Sarajevu, FK Zeljeznicaru, FK Olimpicu,... To su sarajevski timovi dok je Igokea iz nekog Aleksandrovca a Siroki iz jos \"nekakvijeg\" brijega. Glup si .. Cetvrto, GLUP SI!
Najvažnije je da je vijest o drugoj finalnoj utakmici za prvaka BiH u košarci, između Širokog i Igokee, na naslovnici stajala jedno 12 minuta i onda je skinuta. Mali đoge & bakiri & šagolji sa www.kan.dahar-x.com znaju svoj posao, nema šta. Da u finalu igra KK \"Kanta za nabijanje\" (nekad se zvala KK \"Bosna\"), vijest bi na naslovnici stajala pet dana, a ovako... Smiješno i jano SDP-ovsko reketaško glasio i njegovi smiješni i jadni \"novinari\", nabijem ih na amara osima!