Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inace se moze obogatiti na posten nacin, ha-ha. Ha.
A Trumpe prebaci poslovanje u BiH i možeš do mile volje da plaćaš minimalac i da utajiš isto toliko. Samo brate Trumpe , ne smiješ nedozvoljeno sjeći šumu , tad ćeš završiti u ćorki.
Bilions and bilions....
Jarani "slucaj bez presedana" je da sutite na temu koja je broj 1 u USA zadnju heftu. To je "Twitter files" slucaj cenzure i krsenja Ustava USA po tajnim naredbama Bidena i demokrata. Elon Musk je odao novinarima sluzbene emailove Twittera u kojima Bidenov tim naredjiva Baniranje,Cenzuru, Brisanje korisnika i komentara koji im politicki smetaju
To je tema broj 1 samo medju zatupljenim desnicarima i Muskovim obozavateljima. Non story bukvalno
Sljedeci izbori u Srbiji, Trump nosi majicu sa likom Šešelja.
Izetbegovici su cisti ko Miljacka za poplave