Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ništ ' više ne javljaju šta bi sa onoim nestalim avionom. Garant nestao.
kako niu javili,dojavila je ona sarajka gdje se nalazi :)
more bit da je nestao , sta znas
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Izgleda da se Malaysia airlines ozbiljno zamjerila sa nekim, pa sad plaćaju cijenu toga. Ako ovako nastave do kraja godine niko neće smjeti da leti sa njima.
Znam ja .....Ali bolje da sutim
Vrlo jednostavno. Najbogatija osoba na planeti. Osoba koja moze da srusi ekonomiju vecine zemalja svijeta. Stoji iza vecine ratova u Svijetu pa i iza onog u bivsoj Jugoslaviji. Osoba koja podrzava siromastvo u Africi. Osoba koja je pokusala da srusi Erdogana i koja je finansirala prljavu kampanju protiv Erdogana je iz prije svega finansijskih razloga oborila avion. I siguran sam da se zna gdje je Avion, ali da se Malezija A. ucjenjuje sa ovim prisilnim slijetanjima i kvarovima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo podmecu fincijevi masoni Maleziji jer je islamska zemlja.
Jarane ja bi se usro da znam da letim okolo u pokvarenoj mašini.
Kad te krene, baš te krene...
jel vama mama ikad kuala lumpur ?
ja bi prije rekao, opet problemi sa Boingom i njihovim baterijama.
i ovo je vijest ? :)
https://sisiczijad.wordpress.com/2014/04/10/najgore-zrakoplovne-nesrece/
Imam osjecaj da su u problem Maleziskih aviona upetljani Kinezi kako bi smanjili pouzdanost Maleziskih kompanija a povecali marketing svojim kompanijama. Kod žutaca je Malezija simbol za kvalitet i pouzdanost kao kod nas made in Germany.
Denise svaka cast. Jako pametno , po meni ! Ja nisam htio napisati ovakav komentar ali sam svakako htio reci da neko pokusava da slomi ovu gigantsku avio kompaniju. Nesto tu ne stima.
BH Airlines zakon.
u vemu su napravili pomutnju.vise ni crkve ni djamija nisu sto su bile,ima nekih 5-6 vrsta muslimana,imaju nekih biblija navazdan.svaka susa danas tumaci vjerske knjige,imamo nekih istoricara na dunjaluku koji vise neznaju ni staje prije hrista ni sta je poslije hrista,imamo piramide koje su kad vise nije bilo objasnjenja kako su napravljene,odjednom napravili vanzemaljci,koji smjehmajko draga.ja bi sam sebi sad dao jedinicu iz istorije,jer vise nisam siguran jeli prvi svj,rat bio drugi ili prvi,haha,mjenja istoriju o objasnjava kako kome pase.a sve to vodi samo jednom pravcu kad nam jednog dana nebude ni do cega sem do samih sebe.jer kad ON zadrma svemu ce vrijednost pasti,sem jednoj stvari?????? ALAH.
Daj ako ćeš pametovati o nevezanoj temi sa ovim člankom makar nauči pravopis.
Lijepi tramvaj.
joj kako narod nsjeda na gluposti,ovom avionu nije nista,samo su ga skrili negdje da narodu odvrate paznju sa bitnijih stvari,kao sto su desavanja u siriji i krimu i td,sejtanska posla sluze se zabludama i lazima da bi postigli ciljeve i da sto manje budu ometani,a zna se koji su to.skoro sve vece nesrece se desavaju u zadnje vreme sa neobjasnjenim uzrocima,sve nesto zamumuljeno i zakukuljeno.ko fol nemogu nac avion od sto metara,i brod se prevrno nako bezveze,sam od sebe koji je tezak hiljadama i hiljadama tona,koje gluposti,pa zemljotresi pa neki oblaci pa sta vise ne,narode jebu nas obicni narod,a ko vecina milionera i multi milionera koji hoce da vladaju na cjelom svjetu,i hoce od nas da naprave robove koji ce da rade samo za hranu,a oni ce uzivati do mile volje,to su ljudi koji nevjeruju niusto,osim u novac i nekakvu ekonomsku vladavinu,nije to ni amerika ni engleska ni kina ni njemacka holandija ni bilo koja druga zemlja,to su samo ograde koje nas djele da bi nama lakse upravlj
Brate izreklamirase ovaj Malaysia Airlanes za narednih 100 godina...Ohanite ovo se cesto desava
Znaš da si u kvaru, a ne daju ti da sletiš... Za.j.ebano!