Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikakva razlika izmedju unistavanja vjerskih objekata u Africi i Svedskoj.
Odmah se sjetim Nadrealista one najave: "U Svedskoj nemiri... zdravoo!" :)
Kao neko ko prati desavanja u Svedskoj, preporucujem redakciji da obrati paznju na terminologiju. Svedska policija ne tretira ovo kao poticanje na nesto, nego kao pokusaj ubistva.
Budi se Evropa ,lagano al se budi. Dosta je više islamskog terorizma i džamija koje služe kao regrutni centri za islamiste .
Ja ih ne gledam jer ih ovdje gdje sam sad i nema hahahaha.
Šta fali krmadima ??? Ne jedu samo Srbi svinjetinu nego i Hrvati , Amerikanci ,Rusi ,Kinezi , Nijemci , Francuzi , Španci itd itd. A boga mi i Bošnjaci deru li deru :))) Jesi vidio takmičenje u Prijedoru ko više i brže pojede čvarke i pobijediše Mirsad i još jedan Bošnjo , Srbin tek 3 mjesto :))). Ma nema kod mene džamija ima jedna drži se kao muzej i da se svinje imaju gdje očešati :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
"_Švedska policija traga za najmanje jednom osumnjičenom osobom. " Može li biti manje od jedne osobe? :)))) Otkrili su veoma značajan podatak za istragu. Neka bacaju, sebi bacaju vatru!
Molim vas da razmisljate vojom glavom umjesto sto dozvoljavate da vas bilo koja vijest uvuce u konflikt misljenja. Zar nije neobicno i ofirno da se najednom ovoliki napadi na dzamije desavaju i to bas u Svedskoj. Svedska koja ima najveci prag tolerancije prema bilo kojim misljenjima i opredjeljenjima. Ovo su djela zionisticko fasistickih tvorevina u svijetu kako bi se pokazalo da niko ne smije ici protiv njih jer kako se zna Svedska je priznala Palestinu. Svedska ne zeli u rat, bilo koje vrste. Sve skandinavske zemlje su primjer prave demokratije, zastite zena, socialne zastite, slobode govora i misljenja u kojim valda materijalno i duhovno blagostanje. To se u ovakvom poretku ne moze i ne smije tolerisati od strane zionista. Zato ce uvucu vjeru u igru, okriviti ljude koji veze nemaju snapadima a cijeli svijet ce reci Svedska ne voli islam. Toliko se slicnih stvari dogododilo od rata u BiH, napada na Irak, napada na Afganistan, Ukrajina pa sve do formiranja IDILA i Svedske.
lahko je u svedskoj biti mangup,haj dodji u maocu
svedska, "kulturni" zapad, ovo ono, sloboda, "napredak"
Eto sad će Bošnje srati po Švedskoj, a mole Boga da ih prime u tu zemlju. Ne zna se niti tko je zapalio džamiju. Vjerojatno se radi o među-muslimanskom sektaškom obračunu između šiita i sunita koji je itekako aktualan u Siriji, Iraku i Libanonu. Najviše džamija u posljednjih nekoliko godina su porušili upravo muslimani. I sve su lijepo evidentirali, dokumentirali i snimili uz pokliče Allahu Ekber čemu svjedoči jedan od snimaka iz Rake u Siriji. http://www.presstv.ir/detail/2014/11/26/387552/isil-razes-shia-sunni-sites-in-iraq/ Najviše muslimana su također pobili drugi muslimani. Moguće je da su ovo napravili i Asirci, kršćani sa bliskog istoka koji su protjerani od muslimana na zapad pa se sada osvećuju. Švedska ih je jako puno primila. Ali da sam kladioničar kladio bih se da je neki musliman ovo napravio.
Ko je da je svejedno. Ja da se pitam i imam moć sve bih to minirao i gamad protjerao , to je moje mišljenje i jasno mi je da se niti pitam niti imam tu moć. Kome se to islamisti pravdaju što su krsćane u Egiptu , Siriji ,Turskoj , Iraku ,Libanonu itd itd skoro sve pobili i protjerali a crkve ili uništili ili oskrnavili ??!??!
Zidovska posla, zbog priznanja Palestine
A cemu ovi negativni komentari Pa zar vi mislite da to ima veze sa svedskim ekstremistima.. Ovo su cifutska posla, jevreji uzvracaju udarac svedjanima zbog toga sto su priznali palestinu
Švedska zdra'o!