Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To se mjesecima zna, a niko nista ne poduzima..
prestati kupovati kinesko, Turska sve proizvodi sto nema u Bosni
@FochakIsBack Pa isto kao i sa onim Rohingya muslimanima u Myanmaru. Budisti glatko protjeraše pola miliona stanovnika samo zato što su Muslimani, svijet nije ni trepuno. Šta je bilo, što ste ih protjerali. Pa kažu, puno ih bilo, nakotili se. Dobro, doviđenja. Ono, wtf :/, đe mi živimo. Isto evo sad i ovi mlate Ujgure, niko ništa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jesu MI se ogadili kinezi za dva zivota..
Palestina podržava Kinu protiv Ujgura, kakav paradoks.
Nemoguce ovaj prica lazi,nas brkica je jaran sa Tim Kinezima tako da nista..A oni se nalaze u ustanovama za preodgoj..Jer ko je cuo za islamski fasizam u Kini...?????
Sad ti naumpalo.....
Nisu ovo vesele 90-te pa da vi kao jedini močnici marite i palite po svijetu. Koliko ste zemalja vratili u kameno doba u vodeći demokraciju: Libija, Irak, Sirija, zamalo Egipat itd. I nas ste 5 godina gledali pa ste reagirali kad su svi vozovi prošli...
Ovaj ko da želi da bude sljedeći predsjednik
Svemu dođe kraj tako će i Kini kad počnu demonstracije i revolucija. Oni kad zakuhaju bagerima će grtati mrtve.
Kina je sila, i to je to
A to sto izrael terorise palestince vec desetljecima, to nije bitno? Dvolicna pogan!
Očekujem da se sad arapi suknu na Kinu i pomognu braći.Malo da zadžihadaju po kini , za promjenu.
Hitlerov moto na 'radnim kampovima' ili bolje poznato svima kao koncentracioni logori nešto kao što su srbi imali u Prijedoru, Srebrenici, i sl. Moto je bio 'Arbeit Macht Frei' -da prevedem 'rad oslobađa čovjeka' ili što bih se kod nas rekli 'rad čini čovjeka' što je i istina. Samo istina u prisilnom kontekstu, slučaj kineskih muslimana je perverzna kineska izjava ili licemjerje. Isto tako Pompeo izgladnjuje narodu Irana zbog par pojedinaca na vlasti što je opet licemjerje.
Kasno marko na kosovo stize
najgore je biti manjina u drzavama koje se smatraju najvecim svjetskim silama. ujguri u kini, checheni (ranije) u rusiji, crnci u SAD, kurdi u turskoj, palestinci u izraelu...
Odvratna zemlja i ljudi, fujj..
I šta kažu, muslimani teRoristi?
Bilo iz politickih razloga ili me, koga briga, nek je bar spomenuo ovo terorisanje muslimana Ujgura od strane Kine. Svaka cast.