Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To isto se dešava i ovdje na klix.ba Samo što ovdje nisu tinjedžeri u pitanju
problem su narkomancine, ovi ostali su normalni
Roditelji odgoje "žrtvu" i na kraju se pitaju "pa kako?".
Danas je nasilje kad nekom kažeš da odjebe jer je dosadan. Kakvo ba nasilje, da li ste vi normalni iz NVO? To je princip odrastanja. Ako mu sve bude potaman dok je tinejdžer, prvi put kad bude imao stvarne probleme u životu neće se znati snaći i objesit će se. Pa i životinje se od malih nogu koškaju kako bi sutra bili spremni za prave životne izazove. Nasilje je kad se neko fizički ili psihički konstantno zlostavlja, a takvih je maks 1%.
Prema vašoj statistici gdje polovina doživljava nasilje, znači da od 30 đaka u razredu čak 15 ih bude svakodnevno pretučeno? Da li ste vi normalni?