Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ja ne smijem u EU ponijet paradajz iz svoje baste...🤔
'crijevnom virusnom bolešću koju, prema studijama, uzrokuje bakterijski uzročnik' Čitate li vi to što napišete prije objavljivanja?
ovo mi dodje kao neka kazna za pohlepu ..prodaju ga za cijenu od 6-7 eura!! pa mislim stvarno birati izmedju npr . restorana gdje pojedes Becku sniclu ,ili kod kineza ides na rucak (Buffet) za neznatno par eura vecu cijenu ili jesti ovaj fast food ??
A kod kineza jesti buffet nije fast food ??? Sve sto prave za taj buffet je frotezirao. Jos gore.
Kod kineza za 15€ jedes sta hoces i koliko hoces, to jos nigdje nisam u EU vidio. Moj prvi izbor su bile skampe teketina na tajvanski nacin. To jelo koje sam ja jeo kod kineza u normalnoj kuhinji u DE npr bi platio preko 200€ pa ti i dalje pljuj kineze
i onda kaze brat Halal meso ..
A mi ne mozemo unijeti tamo 100 puta kvalitetnije stvari
ma poljska kvaliteta jaro
Hoce li nas vakcinisati da nas zastite od ovog vala salminele? Zna li se sta?
Iz poljske uvijek neko smece i otrov, ovako jedne godine i maline
Nadam se da nasi kosarkasi nece veceras na kebab 🤔
Donner Kebab je nastao u Berlinu i kao takav je Njemačko jelo.
Ja i ima pravi Njemacki naziv, Koji si ti kreten majko draga
Berlin je koliko ja znam jos uvijek u Njemačkoj. Ili nije?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Da ga malo ispeku?
A Drina nam se odnedavno, pored onolike Hercegovine , u Poljskoj proizvodi. Jedini u svijetu smo uzgajali ravnjak. I dodjose vjernici patriote i svukli je na nulu