Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
WHITE PRIDE WORLD WIDE
@forris izvini al tvojoj mami sam dobar, uvijek mi ostavi napojnicu nakon sto je odradim
HaHaHa...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
fejsbuk je droga.
Ja sam očekivao golotinju :)
ahahahahahahahahahahaah :)
Svi ovi sto su usli u EU, a sada pljuju po pravilima igre koja su dobrovoljno prihvatili, su nista do najobicniji licemjeri - nesto ne vidim da se bune kada dobijaju EU pare (istocne zemlje dobijaju mnogo vise novaca od EU nego li uplacuju u EU budzet). "Ne mozes i stisnut i prnut", sto bi narod rekao...
Ja nikako nemogu da shvatim ove drzave koje su se gurale da udju u EU a onda im EU nevalja. Bune se zbog nametanja pravila igre od strane Brisela, a zaboravljaju da i oni sami sjede u EU parlamentu, to jeste imaju svoje predstavnike, a sve vise drzava se buni protiv EU parlamenta.
@PokretacPromjene2 kad si glupko
znas ono" ona bi da se jebe al da joj ne udje"