Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU = Njemacka e pa nece moci. I Japan ima negativan natalitet pa stopa imigracije im je 0. A te Masonske politike neka Nijemci sebi provode. POLJSKA I MADJARSKA 👌☝️🫂❤️
Poljska marioneta Amerike, Madjarska marioneta Rusije. A odnosi izmedju dvije zemlje su jako dobri. Isto ti je tako i danas u ovom ratu koji se desava, nitko ne zna pravu pozadinu rata i na sta se narod sprema. Nuklearni rat, ne. Nesto sasvim drugo da ne idem u krajnost.
Ni jedni ni drugi nisu relevantni. Ne prepliva Arap Sredozemlje da bi išao u Mađarsku...hej...Mađarsku
Od Govana se nista dobro neuje …
vi ste migranti