Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Merkel je Tito...
Možda da pokušamo mi našu Sebiju da proguramo tamo. Ovdje je uspjela zajedno sa svojim sve da sruši pa možda i tamo..
To je ona fašistica što je podržala Trumpa i atentat na Soleimanija i prijetnje napadom na Iran. I ona da bude nasljednica Angele?? Ne daj bože - sreća pa se povukla, šta god da je razlog, nebitno, bitno samo da ona ne dođe. Smrad žena.
Thüringen ? Nemoze se to tako prevoditi dragi Urednice .?
Bosnia is a Republic of Goat Fuckeria, and inhabitants are Goat Fuckers.
Samo da ne na.ebu ovi nasi baustelci po MinKenu i sire ... kaze jedan a tamo je vec par godina da ce se aktivirati u politici .. u sebi kontam, mama mia sta ce sve i svabe snaci kad se nasi polit.aktiviraju gore a nema bakira mileta covica ..
@x111111taysonn JEL TO TEBI KRIVO ŠTO NISI I TI GORE?
@x111111taysonn Lupaš! Lupaš ko otvoren prozor
Politički zrela odluka... vidi se da su na visokom političkom nivou.
Velika je Njemacka...Sistem je to...Covjek u kolicima na celu Bundestaga. Kod nas bi rekli, sta ce invalid...
Merkelica je na mnogo desetljeca podjelila njemacku javnost kada je 2015e dozvolila preko 800 hiljada migranta da udju u drzavu bez ikakvih kontrola. Slijedio je nevidjeni val silovanja mladih zena, ubijanja i prvi islamisticki atentat na tlu Njemacke. Njemacka se dugo nece oporaviti od njezine politike.
Lupas gluposti i siris dezinformacije.
Pokušavaju na sav način da eliminiraju Afd a za tu stranku trenutno podržava 15 miliona švaba... Pokušavaju neke stvari da guraju pod tepih.... Mi najbolje znamo u šta se ta prašina ispod tepiha pretvori
Davno je ova partija prestala biti kršćanska.....zaslužili su svi da odu
Da nece Dusanka Majkic da je zamijeni?
Kakva steta..vidi joj se dobrota i milost na licu..a mozda je i musko.
Prepoznali ljudi da gube bez Angele....