Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obje zemlje švabo u ratovima redovno prepiša za 20 dana
A tebe piša svabo već 20 godina jaro!
Francuska ima najvise dobivenih bitaka u istoriji covjecanstva. Sta prosjecni bosnjo zna?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cemu sluzi EU ako prave bilateralne sporazume unutar nje, ovo samo pokazuje da je EU propao projekat.
Francuska i Italija traze nove kolonije
Je ili i njima uvalio polovne avione?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Macron je historija, neće on ništa.
Uvijek je zadovoljatvo citati muslimanske geopoliticke 'eksperte': naspram njih cak i srbi djeluju inteligentno.
Skonto Macron mediteranske igre, juzne kokuze da okupi pod svoj nuklearni kisobran od Portugala do Grčke.
Ekstremni islamski portal tzv Slobodna bosna zanijemio. Plenković pridobio Macrona za potporu ravnopravnosti bh. Hrvata. Av-Av na infuziji.
Evo Demona kao nekad terorista zajedno Italije i Francuske.Zajedno su harali u davnoj proslosti kada su Libiju napali i Arapske zemlje i ubili Omara El Mukhtara.
Sestrinske kroz historiju kao hrvatska i srbija otprilike, novinar lupez.
Sve ide na zajedničku vojsku, zajedničkih ministara i da EU bude agresivnija što se tiče njenih ciljeva i odbrane njenih investicija u svijetu.
Sve se lijepo slaze, a bosnjo ce po onoj staroj: "Ti se Muzafere kupaj" ;)
Da vidimo šta Bošnjo kaže o ovome jer on sve zna
Evo po komentarima covjek bi zakljucio francuska nema ekonomije, zive na socijali od njemacke, svabe hoce izaci iz eu itd
Bez Njemacke se nista ne moze !!!!
Pa francuzi su i ubili Gadafija i unistili Libiju je su toliko bili duzni Gadafiju da im je lakse i jeftinije bilo pokrenuti rat nagoviriti engleze i amere i ubiti Gadafija. Doslo ih je duplo jeftije i lakse nego Gadafiju vratiti novac. Francuska govna.
Samo niko nema sto mi imamo na vlasti i u glavama!
Tri puta uraa za presjednika Makrona i drustvo
Samo za info Oba su Bankara : jedan Rotschild Banke drugi GoldmanSachs…. Znaci Sionisti na manevri… Nista dobro ne mozete ocekivati
Što se nas tiče, samo USA, USA i USA na svakom planu. Evropa se histerijski pokazala takva kakva jest, truhla i nepouzdana.
Truhla, na kojem je to jeziku?