Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Manijak kojem je ovo na pameti kupio bi metke svakako, legalno ili ilegalno. Svejedno mu je zakonski ili ne zakonski - on bi ovo isto napravio sve i da je u čitavoj Americi zabrana slobodne kupovine municije i oružja kao hljeba u samoposluzi. Eno ti u masi zemalja ne može se tako lako doći do oružja i municije; treba provjera, dozvola... ali svaki kriminalac ima pištolje, puške i municiju. Neće ih nabaviti u radnji kao u Arizoni i donijeti na kasu da plati kao što ti kupuješ hljeb, ali će ih nabaviti isto lako negdje drugo. Kao što ih nabavljaju i kod nas ili drugim evropskim zemljama.
\"Svo naoružanje i municija kupljeni su legalno u protekla dva mjeseca.\" dakle, kako je kupio - ne sjeća se ali zna da je bilo sve po zakonu
Pa dečko se samo našalio. Možda je neukusna šala, ali je ipak samo šala. Uostalom, i predstavio se kao Joker ! Ako to vama nije dovoljno ubjedljivo da shvatite da se momak samo našalio onda ste stvarno ekstremi zreli za psihjatra.
Nije povezan sa Al-Qaedom??? Ne mogu da vjerujem. Pa makar malo??? De baaa?? Ni sa Mevlidom?? WTF?? Ovo nece na dobro...
Čuj preko interneta hladno kupio 6000 metaka? Nevjerovatno je to da u Americi možeš ući u radnju i kupiti oružje kao da si ušao u pekaru da kupiš hljeb. Pa šta drugo osim sranja mogu očekivati? Sami su sebi skočlii u stomak čim su izglasali drugi amandman o slobodnoj prodaji oružja a samo radi bogaćenja pojedinaca.
Čini mi se da mi da je motiv vrlo jednostavan. Zemlja u kojoj jedan može imati sve a jedan umrijeti od gladi na ulici ne zaslužuje ništa bolje, od ovakvih ljudi. Zemlja u kojoj se oružjemože kupiti bez ikakvih provjera... Samo ima još jedna sitnica. BiH također postaje zemlja ukojoj jedan može imati sve a ostali slobodno smiju čeprkati po njegovom smeću ne bi li našli koru od banane pa da malo i oni probaju to egztično voće. Sve smo bliže tim danima kad će se i kod nas dešavati ovakve stvari. Nije mi drago što se ovo dešava bilo gdje u svijetu, ali će se dešavati sve češće i na svim geografskim širinama i dužinama.
\"Betman\" ... da ga j.e.b.e.s nije gramaticki ispravno
Hriscansko srpski teroizam, holmes je prijeklom srbin, njegovo pravo prezime tate je milosevic .