Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo ba nije vam ovo libija i sirjia...dosli ste u tudju zemlju i kao pravite neke proteste...ako vam se ne svidja,voz u siriju i 1400. godinu.
@vivala USA Moram ti priznat da si upravu,mada ne opravdavam nikakvo vrijeđenje nikoga.Ja jesam Bošnjak i Musliman al ne podrzavam ovakvo nasilje u zemljama u kojima cesto ti isti demosrtanti zive od raznih subvencija tih istih drzava.Niko od tih hiljadu protestanata nebi isao u Avganistan da se bori na strani stvarno ugnjetavanih i tako pokazali svoje principe .
Zivo me interesuje vidje li ko ovaj film , ili je to na horuk ...
Sve je to jednostavno,VRATITE ih u njihove prvobitne države,zahvalite im se i neka se ne vraćaju. . .POZĐRAV Hrnjica
Auh sto sebi podmecu nogu jadni bili..sta me boli h...ac ko je koga heba... poslanik ovo ono...blentavi su skroz iskreno receno...znaci sto bi ja treba reci ono da je Isus ima djete sa M.Magdalenom pa nek je sta me briga budite otvoreni jer i svijet ceka jedan pogresan korak onda ode sve u helac,vjerujte mi samo trenutak neki koji ce napraviti jedna od Islamskih drzava napravit ce krah a nikomu nece biti dobro....kanite se belaja neka se snima sta koga briga...heeebe mi se za film...
Citajuci tvoj komentar covjek bi pomislio da si upravu, ali kad se procita i tekst i kad se vidi razlog zbog cega muslimani protestuju, onda covjek moze pomisliti da si glup ili zlonamjeran, znaci muslimani protestuju zbog toga sto je pripadnik krstaskog naroda podobrano se potrudio da omalovazi ono u sta muslimani vjeruj, tako nesto moze uraditi samo umnobolesna osoba ili neko kome je mrznja i podvala \"hrana\", a ja jos nikad nisam cuo da je pripadnik muslimanskog naroda snimio neki film o nekom i u koga krstasi vjeruju i koga postuju, dakle tvoj komentar je samo dokaz tvog uskog pgleda ili tvoje mrznje,
Ako neko zivi u Australiji ili bilo gdje drugo na svijetu..ne znaci da mora sutjeti kada ga neko vrijedja tj. njegovu vjeru.. Sad bi mi (muslimani) trebali sutjeti na ovo, bez obzira gdje zivimo?? Zasto im je bilo potrebno da prave film, i da lazu? Ako je u njihovim religijama dozvoljeno da se ismijava Isus/Isa a.s. ili neke druge vjerske licnosti, kod nas muslimana je drugacije.. Sa vjerom nema sale.. Valjda su to prvo trebali skontati kada su snimali film.. Al\' zidovi su to..
KAZE \"MUSLIMANSKE DEMONSTRANTE\" . DAKLE,NIGDJE NE KAZE ARAPI,DOSLJ.E,ONI KOJI ZIVE NA SOCIJALI,BR.ADATI ILI NE-KAZE MUSLIMANI. ZNATE LI KOLIKO IH JE MEDJU NJIMA RODJENO TAMO I IMAJU SVAKO PRAVO NA DEMONSTRACIJE A VI BI DA IH TJERATE NEGDJE.JESTE SILA I KOMENTATORI U PM.
Eto visiš koliko te je religija učinila pametnim i tolerantnim. Glup si i ne znaš dalje od nosa, ali znaš biti vulgaran i mrziti ljude koji nisu ovca kao ti. Najveći problem je što takvi mrze i ovce iz drugog stada.
Halo Plugari: Muslimani nisu dosli po EU i Australiji da uvode demokratiju ili da pljackaju vec su dosli da zive i nadali se boljem zivotu dok za razliku od njih Krscani idu u Muslimanske zemlje samo radi pljacke,silovanja i koloniziranja zemalja sto i rezultira da muslimani moraju ici iz sopstvene zemlje u zemlje EU. E ja sam za to da se svi Muslimani vrate u svoje maticne zemlje ali samo onda kada EU i USA plate sve racune i stete sta su nanjeli muslimanskim zemljama,zatvore sve svoje baze,povuku sve svoje pljackaske konpanije i onda nikakav problem.
ako su imalo pametni popisace imena i onda sve istjerat iz drzave.
m.a.m.u vam kr,sta.sku, na muslimane odmah suzavce, kr.sta.sko-fa.sis.ricki zli.kovci. vi da ste normalan narod nebi pripadnik vase vjere ovako nesto snimio, vi ste bo.lesni sm.radovi,
@missright,ne romantiziraj bracu muslije divljake,u svakom crtanom filmu na zapadu pa cak u komedijama mozes vidjeti kako se ismijava isus,crkva itd ali napredni narodi to stavljaju van konteksta organizovanih mrznji,porediti mracni istok i otvoreni zapad je samo jedna u nizu hodzinih bajki,inace su bosnjaci na stotine hiljada odabrali islamske zemlje da se isele a ne mrski i nedemokratski zapad,sto li hihihihihhi
religija mira :D koja logika, film ih predstavio kao divljake, a oni pale ambasade da bi dokazali da nisu divljaci. LOL
zamislite za trenutak grupu australijanaca kriscana kako u iranu ili afganistanu izadju da protestuju protiv kadija i vlasti,razmislite sta bi se desilo sa istima hihihihihihihihihih
Ajde sada iskoristite ovaj clanak da iskalite svoj bijes i frustracije. Recite sve najgore protiv muslimana, a da je nešto bilo na račun judaizma i kršćanstva, rat bi započeo!
VI krstasi nikad necete svatiti poentu. Ovo je borba protiv masona i templara, koji su odvano nametnuli novi svjetski poredak, jos od krstskog rata, kad su zauzeli sveti grad Jerusalem, sad znaju sta je Muslimanima naj svetije, i tu bas udaraju, da stvore ove nerede i da kazu sve najgore o njima. Al malo su se sad zhebali, stvorili su malo vise nereda, i ginu neduzni ljudi.