Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'''Jasmin Mulahusić, jedan od najpoznatijih SDA botova na društvenim mrežama, nije samo obični jurišnik ove stranke koji kidiše na političke oponente režima Bakira Izetbegovića''''ta je ovo???!?! Popadase i botoviii a jojjjjjj hahahah ! da nije AQomega ili Yupie ...ma nijeeee valjdaa AUTOMATIC :D Da li ima botova koji sljakaju za TURKE ovdje?
Šta vam znači više od 718? Možda 718,5 osoba?
ta „radnicka partija“ kako je na zapadu predstavljaju je prosle sedmice otela i likvidirala 13 drzavljana turske!
Tajipe ba ostavi ljude na miru
Više od 718? Pa kol'ko? 719, 720, 723....?
Posalji malo u Bosnu te tvoje policajce da ove Gulenovce pohapse. Konakovic i njegova supruga vape za lisicama i turskim zatvorom.
''Mulahusić je, prema navodima Raporta, povezivan s te..ror...izm..om u Belgiji, o čemu su izvještavali tamošnji mediji, a što se može vidjeti u izvještajima međunarodnih agencija.Ta je ovo ?? Ja mislio vi samo za Bakira sljakate :D Para vrti kad i nacionalnost nece ;) JeKo ovaj raja? Da nije Automatic??
Jadna Turska ako Kurdi krenu
Tiranija u civiliziranoj Turskoj koja prsti od demokratije...
Trpajte ih u Srbiju kod svoje braće praoslavnih kurda.
Kurdi su OK!.Ne znam zasto propaCIGAndisete, a niste nikada upoznali nijednog!? Bezeee ste, ko da vas Erdo placa :D
Našli ste se ovdje da komentarišete o Kurdima i da ih podržavate, a kladim se da nijednog Kirda niste očima vidjeli. Da ate sa njima imali posla više od 5 minuta, pljuvali biste ih više nego što se inače pljuje na Balkanu
Sad bih ti dao svoj FB, imam par veoma dobrih prijatelja i mnoooogo poznanika, medju Kurdima.Pricao bih ti ja satima, ali ne bi mi vjerovao, pa cu biti direktan prvo;Da li si ti ikada bio u Erbilu??!
Nesrećo! Morao sam se seliti iz kuće koju sam kupio i živio 10 godina u miru. Sve do dana kada su doselili 20 kurdskih familija u tom naselju. U početku su se pretvarali da su Turci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kurdi su sve moćniji i moćniji.
nema zafrkancije sa turcima