Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako ima pravo da odluči za sebe i za svoje zdravlje da li želi da se izlaže ili ne virusu ili bilo ćemu drugom. Kao što se svakodnevno našim postojanjem izlazemo smrti koja je moguca na svakom cosku. Niko nema pravo da oduzima neciju slobodu. Ako zelim okupljati cu se i provoditi, moj zivot moje pravo. Isto tako i oni koji se okupljaju odlucuju za sebe, zavrsena tema. Niko od nas smrti i sudbini nece pobjeći.
Oooooooooooooooj jest se vlada izlevelovala i jos daj joj noclip chit.....
Kakav je vakat došao narod se više ni veseliti ne smije
Korona kamera???? Kazite mi gdje se moze ista kupit? Mislimm...klixovci dajte se uozbiljit!!!
Ona pijana guska(lijevo)ostala zakacena na ogradi kad je preskakala hahagavha
Prstani me Fahro spijunirat ja objavim na klixu komentar da Trump zaradjuje pare na dionicama Fahro odmah tekst objavio u Avazu.
Znači dronovi i termo kamere za nadzor vlastitih građana? Maske, zabrane kretanja, kontrole, ograničenja, život u šaci banaka, elektronska kontrola svega... I sve kao za dobro tih građana. Aha... Malo po malo, sloboda postaje pojam o kome će se samo čitati u starim knjigama..
''znaci radari na svakom cosku, pa jos semafori, pa jos moras i pojas vezivati, a ni pijan ne smijes voziti, i to ko fol za dobrobit gradjana. ja sam bosnjo libertarijanac i mnogo sam pametan.''
Ovako se u modernom svijetu fataju i uzgajivaci marihuane zasadit ces al u zutom ista.
vrli novi svijet - termalnim kamerama kroz "ključaonicu".
nuto koji su