Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čista laž, ovo se desilo prošle godine u Brazilu: http://riotimesonline.com/brazil-news/rio-politics/outrage-at-police-spraying-dog-in-rocinha/#
Na prslucima piše 'policia' što je neko jasno pokušao zamaskirati, a to nije turska riječ za policiju. Stvarno, ne mogu da vjerujem koja bagra su ti demonstranti i čime se sve služe. Gazi ih Recepe i ne biraj sredstva.
POLICIA - Portugalski jezik, slika je iz Ria, Brazil, 2012. godina.
SVE IZRAEL I AMERIKA ORGANIZOVALE DA ZAUSTAVE RASTUEKONOMIJE I TURSKOJ
Jos samo nesto da dodam,komentarisete boju crvenu, zene pazite se crvene boje jer je to odmah "mason"sad sam sigurna da su mnogi od Vas bas laki za manipulaciju :) Da je Erdoğan bio pametan ne bi se poredio sa Ataturk-om,zar ne mislite da je bas on americka figura ?On je poceo,a ne narod.
Erdogan posjeti Ameriku, nasavjetuju ga i on dodje i pocne da radi kako mu kazu, to i budala vidi osim nasih Bosanaca kojima je isto bilo 90-tih gdje je cijeli svijet gledao kako nas ubijaju i nije vjerovao. Znam ja nas *** ti nas!
Zivim u Turskoj i vise sam kompetentna da dam odgovor od pojedinaca na ovom sajtu koji su ocigledno neupuceni pa iz tog razloga daju ovakve komentare. Samo cu jedno reci,lako je se izbaviti iz dugova drzave kad ste sve sto je vrijedno ionako prodali stranim ulagacima(vecinom jevrejima iz americkog lobija).Turska nema vise svoj telekomunikacioni sistem,Turska je najvrijednije dijelove İstanbula prodala da bi se stvorili ogromni shoping centri (sto su htjeli i sa Gezi Park-om,pa su navodno poslije demantovali da ce izgraditi muzej i pored muzeja dzamiju).Drago mi je sto je se digao narod protiv diktatora,Vi ne znate koliko je generala kao i novinara pohapseno,ko god je bio protivnik AKP -A ,a zar Vi volite drzavu bez demokratije ? Stavite prst na celo prije nego date jedno od dole navedenih komentara ,samim tim vrijedjajuci i covjeka koji je spasio Tursku od britanskih kolonija misleci na Ataturka,kojem se licno JA divim !!!
Mirsada, svaka cast, istina je sve od slova do slova, prodati su rudnici, benzinske drzavne pumpe, njihova zemlja....Ali sta znaju ovi nasi nego pricaju gluposti, samo treba siriti istinu o nasoj braci u Turskoj koja se bori za svoja prava i za svoju drzavu koju im je stvorio Ataturk i ostavio da je cuvaju.
Nije istina!
Monataža! Ovo već postaje smiješno. Prvih dana sam bio na strani prosvjednika, ali sada sam apsolutno na strani vlasti. Prljavije igraju prosvjednici nego vlada.
zar nemaju ovi klixovci sta drugo da prenose osim ovih lazi iz drugih medija, ako nastave ovako mislim da ce imati manje posjetitelja na stranici
Obična fukara na vlasti pokušava razbiti ljudsku slobodu i dostojanstvo da žive i da puste živjeti.. Ovaj Tayyip je obični ekstremistički lakrdijaš ali neće takvima nikad uspjeti jer se ne može utišati pravo na slobodu koje je urođeno u ljudskom umu da se neće pokloniti ni jednom državno-vjersko-ekstremističkom kazamatu. Tome je svjedok historija država u kojima su tirani provodili svoje jednoumlje
Redžep Tajip Erdogan je izabran na demokratskim izborima u Turskoj od strane turskog naroda.
Bio je izabran i Saddam i Milošević i Staljin i Franco i Hitler....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Slusajte, prestanite da podrzavate ove nasilne demonstracije i od ovoga pravite dramu. Mislim suvise je pateticna ta briga za pse.