Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UDRI GA KOLEGA... HAHHAHA
vaka nama policija treba u Bih UDRI ZAJIMA PO JAJIMA !!
stani baaa pa tek je veceras utakmica nisu jos izgubili
ne razumijem - zasto ih samo tuku, zasto ne pucaju po njima kao po onima u Siriji, Jemenu, Egiptu... gdje je tu jednakost i pravda?
al sam papak al sam lola u ruci mi motorola
Demokratske palice bole manje od diktatorskih
Jel ovo zbog Komadića
Pa gdje su NATO avioni? Hoce li zalediti bankovne racune kralja? Ovi maskirani mutanti bas kao Francovi placenici. Udaraju po narodu a ustav ih obavezao da ih stite. Gadna vremena dolaze.
MRS!!!
AHAHAHAHAHHAHHAHAH DEMOKRATIJA AAAAAAAAHAHHHAHAHAHHAHAAHH...KAKVA JE TO FIKCIJA !? AHAHAHHAAH
Ne opravdavam ovu torturu nad narodom, ali pogledajte šta je policija. Da je nama samo P od ove policije, ne bi klošari i balavci nosali čakije gradom i boli sve redom!
ja jesu ih olesili,,a vamo nama fol prosipaju ljudska prava i toleranciju a njihova policija ubi Boga u demostrantima. link posto na sax nema http://www.source.ba/clanak/43438455733/vijesti/Protesti%20u%20%C5%A0paniji%20postali%20nasilni
Očigledno da društveni teret razlika između bogatih i siromašnih treba biti ravnomjernije podijeljen i da demokratiju u Španiji treba još doraditi.
gazi cigane!!