Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne budete li ucili, imacete sefa iz indije, nedodjije i ostalih koji su se borili rukama i nogama da nesto urade.
ako se gubi godina, sad babo daje lovu, jaoooo...dobrodosli u svijet odraslih, draga djecice.
samo se vi nadajte promjeni politicke garniture. mijenjaju se oni, ali kad prigusti, ne mijenjaju nista, ni ovi ni oni, lako je mijenjati kad se ima, al kad se nema, onda svi stezu. nek idu studirat u pristinu, ebi ga. osim reketa nece morati placati nista, u po cijene.mozda izbace jednog novog dr hareta.
opusteno sve, a dok se pritegne kajla...
izvuci lovu od roditelja, hm. sad bar nece studirati deset godina na racun drzave, nema vise plandovanja.
za to vrijeme onaj trazi sadake u kini. nije dobro.
Stvar je da ce se umjesto 3-5000 placati 9000 funti. Ovo je napravila konzervativna stranka. Ali ne vjerujem da ce ova stranka ikada vise dobiti na izborima. Sada su dobili tako sto su usli u koaliciju sa liberalima. Studenti su nada jedne drzave a britanija je udarila po svojim studentima. To je samo upisnina a mkoliko kosta stan, hrana i knjige u Londonu to su astronomske cijene.
neee nemoguće, to nikakoa ne moze da se desi kod ovih civilizovoanih nacija, to je svojstveno nama balkancima, paaa kako ce se zapadnjaci sad osećati ? kod nas makar huligani i ultranacionalisti rade nerede !!!
e kad bi kod nas ovi fini studenti htjeli protestovati, milina bi bila...uzimaju nam pare na sta mogu, a da bi prikrili to kao popusti na karte, popusti na ovo ono ccc