FBI uključen u istragu
0
Policija brutalno pretukla studenta
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pščad CIONISTČKA
jos malo pa ce biti k\'o nasi drotovi. ako vide da nisi kriminalac, dobro te namlate za neki bezveze prekrsaj. ako si kriminalac, samo te fino pozdrave.
Tako treba i ove naše sto traže dzaba karte
ovi nasi su gori
Ovo treba citav svijet da vidi... I ovo oni nazivaju demokratijom... Ne hvala
i treba mlatiti studente,daj za džeparac,daj za dopunu,daj za izlaske,za gardarobu,za hranu
ja, pički od policije. ja, pički od komentatora. da boga vam ovi drotovi, majku lemali
furaju se ba na srpsku policiju hhahhaahhaahahh!!!!
Neka ubiv te ga cuj hoce da uci ... Kome,koga, cega, ko ce raditi m.a.m.u vam studentsku...vako Sam se ja birvaktile sa Titinom murijom marisao dok su nesto vrijedjeli a ne ko danas korumpirani slinavci !!!!
Pa fino se vidi na snimku da ih je provocirao. Ja bih volio da imamo ovakvu polciju! Hebote demokratija, kad svaki hohar i klosar moze rec sta hoce. Fino se vidi da se nesta kofrci i onda je popio batine, sta se ima zalit koji q. Da nije krenuo prema policiji, ne bi dobio batine i tacka. Samo kod nas mozes raditi policajcu sta hoces, a on tebi ne smije nista - i onda se cudimo sto nam se djeca kolju po tramvaju. Pa kad bi ih policija ovako namarala, ma lizala bi nosali po dzepovima i slicice, a ne nozeve. Policiji pendereke!
TO JE I TRAZIO
http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Pipo/114970478518469?ref=ts
2010, Sigurno necemo sistem u kojem je prestupnik bilo koje vrste zasticen vise od zrtve i u kojem se taj isti prestupnik,mozemo slobodno reci, \"nagradi\" za svoje nedjelo. Otkako je takva demokratija dosla kod nas zavladao je strah i haos,a kriminal cvate.Znaci ocito nesto ne stima u tom sistemu. Da nasa policija polomi kicmu pokojem kradljivcu auta ,mobitela, da neki dozivotno odlezi u najgorim uslovima za ubistvo (namjesto po par godina) kriminal bi se smanjio rapidno brzo.Zivjela prevencija dobrom lekcijom!
ovo daje u Iranu citav svet pi prenosio dan i noc - ali posto je tamo gde je velika demokratija kako oni kazu --ovo je provokacija policiji bila pa je intervenisala -fujjjjjjjjjjjjjj
je.bo drota, je.bo drota, je.bo brate korumpiranog drota