Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj bezakonje, vidi da ima zakona al po kratkom postupku..
po kratkom postupku ovako mi trebamo s nasim klosarima sta gledas i bum u celo
Trebaju i kod nas ovako pocet pucat ove kriminalce!
tace Kenija, nek se Mostar samo spasi.
životinji staviš odijelo i kravatu i samo napraviš životinju u odijelu i s kravatom
da , a ono su s.r.b.i. što leže na cesti
jesu tu umjesani i muslimanix?
Ovako treba i kod nas . Behmen Ostavka !
e ovo je pravi zakon , jer kriminalca koliko god puta pustiš on će ponovo biti kriminalac i prijetnja poštenom narodu , zato završi s njim odmah
Upuca ga na isprekidanoj liniji.
Ko da je kod nas nesto drugcije.
Ma nisu se oni vozili tramvajima GRASA!
Ukoliko su otvorili vatru na policiju, onda je policija bila ovlastena da uzvrati istom mjerom ali pri neposrednoj opasnisti. Znaci istovremeno, svako naknadno djelovanje je protupravno i kaznjava se kao prekoracenje ovlasti, teskog krivicnog dijela ubistva. te trebaju da odgovaraju za svoja dijela. Ovo je strahota! Iskreno i ja sam potresen, a zamislite kako je gledati tri ubistva nenaoruzanih muskaraca nasred ceste.
Sa kojim motivom ?????? Odstranjivanje koga i zbog čega ?
Bosna u Evropu, Kakva god da je, ovo dole na istoku, Africi, Aziji katastrofa!