Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma protesti ništa ne rješavaju,ako su se već odlučili na to onda se i narod mora naoružati da se postigne balans, pa onda bi dvaput razmislili da li bi pucali na narod,pa onda poput meksičkih kartela ostaviti izrezanog državnog plačemika na komade , e tako bi se postigla ravnoteža ,ovako pih,žali bože vremena za proteste.....
A šta je trebao? Verbalno riješiti? Il pustit da ga ovaj udara? Nažalost, to ku je posao. Ko da je njemu do toga.
Nisu demonstranti jer ništa ne demonstriraju, nego su protestanti jer se protiv, protestuju. (Još da se komentarom javi neki "pametnjaković" koji će kazati da su protestanti hrišćanski ogranak, nemajući blage veze zašto se upravo tako nazivaju).