Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Policajac je primao mito, za sto treba biti procesuiran. Ali ova \"udata zena\" bi trebala biti optuzena za prostituciju (seksualne usluge za ostvarivanje finansijske dobiti, u ovom slucaju neplacanje kazne od 150-200 USD) ...ili podmicivanje sluzbenika policije (samo u vidu pi*ke umjesto cenerom kao kod nas)...jedna od te dvije opcije. Ona je u svakom slucaju daleko od \'zrtve\'. Plati kaznu - i cist obraz. Poz
1) Ovo je obicna NEMORALNA PONUDA koju ova \"udata zena\" nije morala prihvatiti, a ne UCJENA (jos jednom svaka cast sa-x urednicima). Ucjena bi bila otmica djeteta, prijetnja gubitkom posla, nesto od veceg znacaja od je*ene kazne za prebrzu voznju. Ne mijesajte narandze i jabuke. 2) Ova profinjena prostitutka (pod referencom \"udata zena\") se smatra ZRTVOM? Da - kao sto sam ja zrtva sto za kaznu od 100 KM za prebrzu voznju u maglaju prodjem sa cenerom koji dam drotovima :-) Trebao bi ih tuziti jer su me \"iskoristili\", je li?? Izvini - ali ja u tom slucaju prolazim dobro, i sve sam OSIM zrtve. U suprotnom bih jednostavno platio kaznu. To sto je ona pristala na seks za kaznu koja je u prosjeku 150 USD ne cini je zrtvom vec fakat profinjenom prostitutkom...I prostitutke vise drze do sebe jer kostaju VISE OD TOGA. Gade mi se takve osobe i svi koji ih podrzavaju, bez da imalo razmisle o cinjenicama. Toliko.
PRVO: ove zene su fkt fkt fkt stupidne do vrha! kako mene neko moze \"ucijeniti\",regularno plati kaznu i razligu ba,nea filozofiranja,samo sto su neke stipse otisle toliko daleko u svom skrtarenju da bi radije dale asskicu nego repa,ovo vazi i za muskarce...na kraju krajeva ko koga moze natjerati da ostavlja broj telefona itd? ja bih ga licno radije odlezala nego mu dopustila da me majmunom pravi i \"lafo\" ucjenjuje...mmmrrrrssssss!
svima kojima je ovo zabavno ili smijesno:posaljite mamice da ih kara u sypak,vidim da odobravate,pa vam mozda bude zabavno kada vam mame bude yebavo,kreteni rahiticni !!!!!!!!!!
ha ha bravo kralju ...
svaka mu cast. i ja bih isto na njegovom mjestu.
a njoj bilo mrsko, triput je spotako, ha, ha, ha
yebo sebi mater !!!!!
ikona, ko ti je @@ikona, pakpa
Breskvice Ne sumnjam ja da ste bile slatkisi, samo se zezam malo ;)
@@Ikona Mamu ti yebem ispovjest je bila na radiju. I još ti jednom yebem mamu i još jednom(ovaj put usta) i još jednom ..... P.S. čak ti neću oprostiti jer si me pogrešno razumio glede ispovjesti(mamu ti yebem :)
Popu se ispovjeda, policiji se daje izjava, pakpa
@višnja, Srdačno sam se nasmijala tvom komentaru... 2 bad u can\'t see us... ;)
hahahahahaha... Nije se on uplasio vriska breskvo, nego je lampom osvetlio vasa lica i bilo je bjezte noge, bjezte noge... hahahahahahah
Trebali su vas n a g u z i t ,tebe i tvoje frendice.(tebe naročito)