Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Prijedoru pobijeno preko sto djece vi nas yandrite se ovom situacijom. Ide se u svi pppichku lijepe materine.
@dinooo1 Brojanje tijela nije najbolji nacin za skretanje medijske paznje na Prijedorsku djecu. Imamo, kao ljudi, kapacitet da suosjecanje sa vise nepravdi odjednom.
@dinooo1 A sto ima 100 clanaka o fudbalu to je ok, a cim je neka ova situacija, nek idu u pm? CC kakav si kreten.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ubistvo drugog stepena , dobice 20-40 godina
Na ovom se vidi da je teska psihopata.
@TanaTZ,unemam te šta prosvjetljivati,odrastao si pa možeš i sam u sebe malo uložiti,ja kad upalim američku tv bilo koju vidim najmanje isto "crnih" koliko i "bijelih",sportaši,pjevači,glumci,svi su zastupljeni više u svojim profesijama nego ih ima u postotcima u Americi,nije li predsjednik prošli bio "crn",ovo je nešto drugo i nema veze sa rasizmom,pa i u nas imaš mjesta gdje se ljudi ponašaju agresivnije i češće su pod policijskim pritiskom,,..
Vidis mu facu, pogled, i sve ti je jasno..
Robovlasnichke patrole su prvo osnovane u Južnoj Karolini 1704. godine, i ideja se proširila širom kolonija ... Nakon toga formirana je Metropolitanska policija 1829 - sistem je konfiguriran, ali nikad promenjen ... feudalizam - ropstvo - eksploatativni sistem - 🌍‼ ️ i evo nas - 21. vijek...
@cyberdelica činjenice...
Ovakve Srbi gotive i jako su im cool
Malo , malo lud
osumnjicen ?
Pitanja: 1.Da li policajac koji je osumljecen za ubistvo Floyda postupio istim nacinom i sredstvom da je umjesto Floyda bio bijelac,i da li je on to samo uradio sto je Floyd crnac.? 2.Da li rasima u americi nasto prije par dana ili od prije nekoliko stotina godina? 3.Da li bilo ko moze povjerovat da iza svagog bunta ,nasilja,nereda,pustosenja i protesta nestoji neko koje oraganizovo ovo zasto je ovaj povod iskoristio?
@BHSTVARNOST20 kako bolan osumljencen? OsumLJEcen?
@KattKoppi presmjesniste,,,al vjeruj te bukvalno u svakom smislu te rijeci. Da ne budem grublji. Koja ogranicenost je potrenban da se bavi slucajnim slovom u rijeci pri prebrzom kucanju bez provjeravanja. Da puknes hahahahah.
@Garamond ,slušaj ti koji vjerojatno samo čitaš a ne živiš život,ne želim ispasti rasista niti fašista što neki već jesu a kunu se u antifašizam i anti rasizam,sukob civilizacija daje čudne a ponekad ružne i tužne rasplete,ovaj je jedan od tužnih,ali problem nije u rasizmu već u socijalizaciji određenih skupina u društvu,imamo toga i po EU,šta može jedan policajac u tom slučaju,ništa ,ispasti zločinac, a zašto,jer je radio svoj posao prerevno,..
njegovo koljeno zaustavilo koronu
oni su već osuđeni,ne može im pomoći niti Safet Oručević,..netko mora biti kriv,ovaj put su to oni,...bez obzira što je pokojni skrivio i kako se ponašao pri hapšenju,..
@lynardskynard de ziv bio nas malo prosvijetli, sta je to optuzenio skrivio i kako se ponasao pa da su ga je policajac vec savladanog koljenom pritiskao 9 minuta. Nemoj ziv bio da kenjas, imaju i policajci kodeks ponasanja i protokole i procedure pri hapsenju, al nepostoji ta koja moze opravdati ovo sto je ovaj papak uradio.
Metak u celo
samo me jos cudi, da srbi nisu negdje iskopali da je njihov potomak, kao i obicno sto biva
truni krme.