Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što bi se reklo: sranj.e u Venecueli.
@Otpor. koji amaterizam kod vlasti venecuele...neka dodju na obuku kod nasih vlasti...velikim poskupljenjima smanjenjima plata protjerivanjem omladine i komplet porodica iz drzave pa politickim ubistvima...ce napraviti efekt da ce gradjani tako biti ubijeni u pojam da nece imati snage ni volje da yebu majke vlastima....
Ovo lici kao Sarajevo 1993.
Tamo se tacno ne zna ni ko pije ni ko placa :/
Jadna Venecuela! Nadam se da ih nece na kraju jos obradovati kakvim Dejtonskim sporazumom.
svako želi da sačuva i poveća moć..i taj gaido kad dođe bit će isti, samo što će slušat gazde bolje
Sve sto amerika i njeni pijuni urade je jako smišljeno i proračunato, tako da i ovdje slijedi krvav rat
Vec vidjeno. Dovoljno je reci Venecuela 7. u svijetu po zalihama nafte. Nag.... te se venecuelanci, stize vam demokratija!
AMERIKA UVODI DEMOKRATIJU.
Ovako će ako Bog da i ruski pašaluk - RS ...
Jos jedan rat u jos jednoj zemlji bogatoj naftom, i jos jednom zapadnjaci mijenjaju vlast. Kao bitni im ljudi i sloboda govora? Doci ce, okupirat, postaviti svoje ljude, ekploarisati naftu a narod Venecuele ce umirati boreci se sam protiv sebe!
Počeo je građanski rat u Venezueli ? Puca se u centru grada Caracasa (Nacionalna garda vs naoružane pristalice samoproglašenog predsjednika Guiada). Savjetnik za nacionalnu sigurnost SAD, John Bolton pozvao je na - državni udar (CNN).
jel toliko vruce tamo
Jebiga pao ISIL, Amerima treba neko drugo bojno polje.. Sjebali su daleki istok, sjebali su bliski istok .. sjebali su Balkan, sad idu na svoj kontinent :/
Gotovo je dolazi američka demokratija...jbg
jel ovo beograd
I oko ovoga pitanja daleke Venecuele se ne slažemo sa svrbima.
Drž se školski, baci bombu goni bandu
AMERIKO U VATRI IZGORILA ! VIVA VENEZUELA !