Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ta majka je garant pričala s jaranicom ili nešto tako, kao i haman sve moderne majke zapostavila dijete. Meni nisu dali patkama da prilazim nebil me ujela, a kamoli gorili. Jadna životinja je morala umrijeti jer neka glupača nije pazila o svome djetetu.
@koka1988, podigla nogu ko kobila kad se potkiva hahhahha
Ok, ubiti girilu je bilo stvar procjene, ali mami treba fakturisati svu odgovornost za to i oduzeti joj dijete
zar se odgovornosti život gorile može fakturisati?
@SheRains u svijetu u kojem vlada homo sapiens moze
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Od kad je hajvan preći od insana ???
Svaka cast za komentar ... Vidim dosta raje nije dobro sa glavom pa mu preca gorila od djeteta
Nije to ništa, ali da su im se na kosti natovare ovi naši: jau, mjau, vau, cuko, maca šapa, dog trust i ostali plačenici stranih vlada i Jove Seroša, koji imaju za cilj od Sarajeva da naprave palanku i upropaste utisak strancima o gradu, vidili bi oni kako roda sitno biber tuca ...
Pa vidi se da je stitio dijete od vriske i galame "majmuna"koji su se okupili...
volim zivotinje i zao mi gorile, ali cuj kazu gorila je stitila malog, nisu ga trebali roknuti...pa, stavite vi vase dijete unutra, pa onda recite cuvarima da ne pucaju, samo se igraju, ovo, ono...najlaske tudjim qrcem mlatiti...
da je moje dijete upalo (nedobogdragi) ja bih odmah skocila za njim
U ovom slucaju svi snose krivicu podjednako. ZOO jer nije napravio adekvatnu zastitu i majka koja nije bila pazljiva. Kazu da je uspavljivanje gorile bilo rizicno jer toliku zivotinju nije moguce odmah uspavat i mogla bi postat razdrazljiva. Jako mi je zao tako plemenite zivotinje ali morali su odluciti u sekundi,dijete je ipak prece.
Ne kontam tu FB grupu. A šta da je gorila ubio dijete?Kakvu bi onda pravdu ganjali? Znači gorila važniji od djeteta. Volim životinje ali vi ljudi koji volite životinje više od ljudi, niste normalni al fakat.
@Nokian808 ljudska životinjo, ono je dijete koje je moglo biti ubijeno ni krivo ni dužno? ti bi ga žrtvovao za spas jednog potomka ugrožene vrste? pa šta da ti kažem.... dobro si se nazvao, ljudska životinja, svaka čast za poznavanje sebe.
@Nokian808 Ti to vjeruješ, ali rizik ipak postoji.Gorila je ubijen zbog rizika. Prihvati to, ili ipak nisi u mogućnosti jer po svemu sudeći pripadnik si neke biološke sekte jer vidim poznavanje biologije ti je jako usko-površno :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nije da sam nesto pametan, ali sto ga nisu uspavali?
pa vidi se da nisi pametan jer u članku već piše zašto ga nisu uspavali
ne djeluje to istog trenutka, pa se zivotnija moze razdraziti...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ok ispitati jeli bilo nuzno ubiti gorilu.mada mislim da je prvo trebalo probati sa uspavljijucim strelicama nikad nije kasno za smrtonosni hitac.majku djeteta po kratkom i hitnom postupku zatvoriti na par godina zbog nemara a djete zbrinuti kod onih koji ce voditi racuna o njemu
Klasican primjer krajnje nuzde, uzrokovan nepaznjom i nemarom roditelja ovog jadnog djeteta.
pravda za fudu