Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam zašto je problem da se objave informacije... jel to strah od neke masovne histerije, čisto sumnjam da bi došlo do toga. Balkan UFO obrađuje ove teme, super su mu mini emisije na Youtube-u.
zato sto bi, ako postoje, ljudska pogan pomagala njima na eventualnom unistenju covjecanstva kako bi kod njih stekli ugled.. samo pogledaj stanja sa strankama u BiH :D svi prelaze kod onih sto budu prvi
@Mojnemene1 Balkan UFO kanal je krš, sipa same budaleštine i izmišljotine.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da te pitam? Dal imaju duge kose, dal traperice nose, dal vjeruju u boga, dal uzimaju droga....
Ko misli da smo jedini u Univerzumu nek se lijeci.
Najgore je što većina ljudi povezuje NLO (UFO) isključivo s vanzemaljskim bićima. UFO = Unidentified Flying Object (Neidentificirani leteći objekat), ne označava letjelice "vanzemaljaca". Špijunske i testne letjelice, projektili i milion drugih "zemaljskih" stvari koje većini nisu poznate ili se iz raznoraznih razloga kriju od javnosti. Što se tiče religija, u islamu se uči da je Bog gospodar svjetova (množina) a ne svijeta (ovog našeg), tako da jedno drugo ne isključuje.
bas jednog u gacama imam.....
Ne postoji NLO, ali postoje dzini i šejtani
ja sam vidio NLO samo necu da pricam jer bi me utjerali u laz!
Americka vojska ima tehnologiju 30 godina ispred ove sad, sta drugo reci.
Vanzemljaci
Vanzemaljci nisu zeleni, već metalik crveni i debeli.
zaljevo sam polje pesticidima iznad Bukovice kad na lijevoj strani, iznenada, ugledao sam objekat, blještav, zeleni, ustvari mijenjao je boju... i taj žuti objekat...nemojte me više majke v...
@rubius takvi nlo objekiti uvijek mijenjaju boju izgledaju ko pokretni cirkus,valjda da privuku ljude sta li?
"Istina je negdje oko oko nas" SDA 👽
@gooUser1567931087 ti uvijek zaboravis da pomenes hdz i sds koji su optuzeni za zlocine i genocid,nekako sda izgleda strasnija od svojih oponenata iako se ne mogu ni porediti!
Zaboravim ja tebi i mamu spomenuti. Ovim putem je pozdravljam.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Who cares?!
Da te pitam, dal imaju duge kose? Dal traperice nose?