Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo se baš predugo razvlači... http://www.milversite.me/milver/hypernormalisation-2016-video_604a610b1.html
Izrael uništava sve susjedne države oko sebe.Amerika igra kako i Izrael kaže.Ipak je Trampu zet židov.Žali bože nedužnog stanovništva.A velike sile u pustinju i odmjeravajte snage.Tako i predsjednici u ring pa ko jači a ne iz daljine telefonom i raketama.
Ovim potezom je Amerika otkrila ono sto Senad Hadzifejzovic kaze "ciji je Isil". I vrapci sa grana znaju da su proizveli Isil, finansiraju ga, sad kad je isil na koljenima , proizvedi sukob.
Kakav je ovo naslov? Naravno da će Iran i Rusija osuditi napad.
iran je osudio i napad na bih odnosno iran i malezija od svih islamskih zemalja