Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A susjedna zemlja El Salvador je napravila onaj zatvor za 40.000 ljudi i sve koji su bili u bandama, koji imaju tetovaže bandi i sl su stavili u taj zatvor. I logično mediji i lezihljebovići u organizacijama za ljudska prava su prvi popljuvali Salvador kao gdje su ljudska prava gdje je suđenje, to je nehumano itd.
klixeeee kakve su ovo reklame knjiga o fikretu abdicu, udjem na stranicu sa ljeva i desna samo vidim fikreta sta je ovo halooo
Svee je tooo dobro iskeshirano…
Nije to do klixa, ja gledao kosačice i sad mi samo kosačice na klixu izlaze
Hoce da se qurci. I eto tako se nesto desi onda.
Juznoj americi serijat ne gine, sekularni liberalni zakoni su za reciklaze
Dobar keš čini čuda
Samo su još ove Latinoameričke države i afričke države gore od nas
Jaki tjelohranitelji
Gdje je terorizam, trgovina narkoticima, trgovina ljudima i oružjem, rušenje vlada i režima, tu je SAD i CIA.
Protivkandidat je rekao da nije imao motiv!😂
Isil je za juzju ameriki mala maca