Nakon odlaska Amerikanaca
0
Pogubljenje Tarika Aziza sljedeće godine
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li \'civilizirana\' europska \'gospoda\' nazociti, uzivati malo u predstavi smrti i pritom se seksualno zadovoljavati, kako to samo oni vole jos od srednjeg vijeka?
Samo informacija, da je Tarik Aziz kršćanin, za one koji misle da su svi Arapi muslimani.
smrdim ko poljska hala
A ti mislis da kad bi se u BiH izvrsilo par smrtnih kazni da se stvari ne bi popravile??? Kad bi se lopovima politicarima sake odsijekle mislis da bi neko stisnuo pa ukrao??? Ukratko, imao puno kazni i hvala A ll a h u na tome ;)
džihadbosna = srbin. KOSOVA REPUBLJIK!
imam dojam da su krstaški okupatori u Iraku ipak u jednu ruku nastojali poštedjeti kršćane u Sadamovoj vladi kao što je recimo ovaj Tarik Aziz, dok su druge na vješala po hitnom postupku odmah nakon poresude, kao što je recimo bio Sadam i ostali njegovi saradnici, pa makar i nominalni muslimani iako od njihovog islama nije ništa ostalo.. haman njihovo kršćansko govnno manje smrdi, šta li !? čudi me da nisu izvršili pritisak na iračko sudstvo da ga proglase šizofrenikom kao Breivika, pa su ga mogli isporučiti u SAD gdje bi uz njegu i poslugu rahat uživao negdje na Floridi uz kakvu američku vojnu penziju..s obzirom da su ionako ovi šuppci bili njihovi saveznici (naročito tokom rata protiv Irana) tokom mnogih godina, ne bi me začudio i takav ishod..
@suco imaju opet smrtnu kaznu hehe
E sad mi je lakse :)
imaju li ovi Arapi kakvu drugu kaznu osim smrtne?
TA DEMOKRATIJA