Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam se prepao samo ove što vrišti
OMFG :O :O :O
Evo slika iz drugog ugla: http://media1.s-nbcnews.com/i/newscms/2014_18/411926/140430-baltimore-landslide-jms-1749_d2b63df1fa1d05b5a86c8015355732ae.jpg ovo mi vise izgleda kao odron od, vjerovatno, velikih padavina kao sto rekose u clanku, a ne predznak sudnjeg dana..
nekaa,Bog sve vraca...nije to nista kako ce vam tek biti...zasluzili ste mnogo gore..i bit ce aBd...
Pa ovo se desava kako postoji zemaljska kugla samo sto je sad naseljenije pa cesto ljudi bivaju ugrozeni!
Allahov Poslanik, salllallahu alejhi ve sellem, rekao: "Nastupice pred kraj Svijeta/dunjaluka propadanje u zemlju, bacanje (padanje) kamenja sa nebesa i pretvaranje ljudskih likova u zivotinjske. - A kad ce to biti o Allahov Poslanice ?- upitase. - Kada se pojave muzicki instrumenti i pjevacice - odgovori on."
Pa moras vjerovati u ono sta ti kazu, ako ne posjedujes osnovno znanje o prirodnim procesima oko tebe. Njima je sve dokaz Sudnjem danu evo vec stotinama godina.
Pa onda Boga vam poslusajte to sta vam kaze i "ne opominjite" jer stvarno jeste svejedno. Niko ziv nece postati vjernik zato sto vi piskarate komentare po Klixu. Jel' uopste mozete zamisliti situacije da neko kaze: "Nisam vjerovao u Boga, ali onda sam procitao par komentara na Klixu i postao sam vjernik"?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ONI SE PREPALI DA NECE ODOZDO POCETI IZLAZITI SJEVERNO KOREJCI