Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova mala ima jako nestabilne i bolesne izraze lica.
Kao i tvoja
Štokolmski sindrom
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I što bi Trump trebao? Ovo dijete ide u srednju školu pa bi predsjednik najjače države na svijetu trebao nešto s njom komunicirat ili slušat njene savjete? lol
@mpotocnj ma jok, nema on kapaciteta za to, glupan obicni.
ne mogu Trampu nista..pa salju vake ko iz horor filma,,.njega to neinteresuje jer je profiter.
Samo naprijed Greta!
Otišao na sastanak o vjerskim slobodama, a klimatske promjene not so much. Nama je prioritet obezbjediti da se svi druže sa imaginarnim prijateljem, a planeta je nebitna. Buduće generacije nam nikad neće oprostiti.
Ova mala je strasno iritantna. Prvo ono "emotivno" izlaganje, sada ovakvi puni mrznje pogledi prema covjeku koji je kratko na vlasti i nije kriv za klimatske promjene, bez obzira na njegove stavove. Osim toga, ako su njoj u Svedskoj ukrali snove, sta je s djecom na Balkanu, u Africi...?
I ova je vise dosadna. Idi djete...
Naucna cinjenica : Ljudi na klimatske promjene uticu nesto vise od 1%. Borba protiv klimatskih promjena je kao borba protiv smjene dana i noći, apsurd.. Sta god da mi uradimo, klimatske promjene ce se desavati neovisno o nama i desavale su se hiljadama godina prije nas . Kakve su ovo gluposti... Borba protiv bespravne gradnje, gdje se svjesno narusava protok vjetra ili npr borba protiv odlaganja otpada imaju smisla jer one uticu na floru i faunu.
Daj nam izvor, koji naučnici, gdje je objavljen rad?
Al je grdna
mala je puna negativne energije ... ne volim gledati takve osobe i sta je ocekivala da je primjeti Predsjednik SAD... pa on ne primjecuje vise od 80%amera, on samo racuna gdje ce zaraditi koju milijardu dolara...
Ma boli njega za neko deriste😏😏😏😏😏😏
Planeta ima vremena da se oporavi od zagađenja, pitanje je hoće li čovjek dočekati oporavak ili će biti izbrisan ko i mnoga bića u prošlosti.
komentari su vam upravo takvi da potvrđuju činjenicu da je normalno sve ovo što nam se dešava od Baketa, Mileta i Dragana pa do Trampa, i da je normalno da sve ode u tri pm, tako smo i zaslužili!!!!
e jes te izradio, e fakat te izradio.. hahahahah
haj mala uhvati se krpe i metle
Ona se često namršti I stane iza vrata, Pa se srdi i srdi Po dva, po tri sata. Pitaju me i otac, I tetka i mama "Šta je tebi, Gretice?" A ona ne zna ni sama. A kad čelo razvedri (to je stane truda) Onda pita samu sebe: Što je bila luda?