Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Roditelj sam i ovo je jedan od scenarija kojeg se plašim. Ljudi ovakve stvari često puta prepisuju nebrizi roditelja, ali ko nema djecu nije ni svjestan u kojoj mili sekundi dijete uspije naći ili napraviti zijan...
Joj kako se đeca u milisekundi znaju otet kontroli. Koliko god da si brižan roditelj bukvalno djelić sekunde je dovoljan. Ne možeš ih vazda držati za ruku, a njima je tako malo potrebno...
Gdje ce ko sa majkom.
ja dostavljača ,jest spreman upm.....
Kasnite ko penzije
Ovako naše ,,hamše'' uđu u samoposlugu sa troje djece, a ona se razlete na sve strane , jedno čupa čips i smoki, drugo trči pored sokova i otvara frižidere, treće prevrče čokoladice i traži sladoled, a ebe se matere.
PRAVA MAJKA !!!👏
neki tvrde ovo, neki tvrde ono... malo previše obraćamo pažnju šta tvrde nebitni ljudi.
Ograde i gohvana , raskuj je koji če qurac ako ne služi svrsi
Majka je cudo!
Svaka cast za reakciju ali drugi put malo vise pazi pustise telefona.
svaka cast za reakciju. ovo Karius ne bi uspio uhvatiti
Jadna! Sad ce, osim sto ima dozivotnu traumu, moci da gleda video iznova i iznova dok ne poludi, kao i sva njena porodica i poznanici, dok joj drze govor. Bravo, Veliko oko. Mislim da je steta veca od koristi, kad je u pitanju objava ovakvog videa. Ali eto, kruha, igara i crne kronike, tako mi to.
Pa mama sto si pustila da dijete tolikko pridje ogradi u sta si gledala.
Svaka cast, a samo onaj ko nema dijete moze reci sto ga je pustila, to je sekunda, svaka cast za reakciju.