Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba im poslati onu firmu sto je radila Vranduk da im pomogne....
mogu onda komotno da parkiraju vjecno
Robi koje trenutno nema skace cijena na trzistu i to zbog jednog kapetana Miška koji se venih ociju probao okrenuiti u Sueckom kanalu. ( Samo je pitanje je li to taj Miško uradio za opkladu ili za velike pare da napravi haos na trzistu)
Hoce li nam cijene neceg skocit haaa,znal se sta?
#❤♥️❤ drage moje od sada i ja govorim za sebe!!! Svaka od nas treba da bude ponosna prije svega jer smo jedinstvene. Bile majke, sestre, djevojke, zene cijenite jedna drugu i govorite!!! #Nisamtrazila
govorio sam, 2 trake pravte, eto vam
I cega ce prvo nestati?
Jel pise na brodu EVERGREEN, a ovi iz klixa ga zovu EVER GIVEN ili sam ja ćorav ?
Prvo je naziv kompanije a drugo naziv broda
pa ne voze svi tariguz
imali slika kad je ekipa od green given prije ulazka u kanal crtala cunu
I u Kini takodje ista firma Ever Green kamion i brod blokirali prolaze. Koja slucajnost.Treba naglasiti da svako kasnjenje isporuke, u pitanju su veliki financijski gubici. Ocito neke nove rezije.
Firma ima isti naziv, ali nije povezana sa ovom firmom. Dobra teorija 🍋
Ko na Autoputu kad dodze do zastoja.Pojedinim biznismenima ovaj ga nasuka dobro.
mapa da jaja
Sta vi mosjnaci parlate, pa mi smo vas rasturili prvo u ratu, a onda sad diplomatski sa vakcinama... sa svojim poslusnicima koji medju vama unisticemo poslednju kap neosmanizma i islama
Živim u dijaspori, i u Bosnu dođem jednom u tri godine. Redovno izlazim na izbore i glasam za SDA.
Zato ubrzo neces ni imati za koga glasati jer cemo svi u dijasporu 😜
Zato meni posiljka kasni s ebay-a
Namjerno blokirano