Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je musliman streljali bi ga...ne brini...
k.ret.en jedan b.ole.sni d.e.bil.cina treba ga odma na s.mtr.nu !
ovaj isfrustrirani jad ko seselj umjesto da bude na stubu srama, indirektno da promovisu! FUJ
FOTO: Sunce izmamilo veliki broj Sarajlija na ulice http://tinyurl.com/4yqxre5
Šta ba vi znate o modernim metodama istrage :-))) Pa vidite da čovjek prenosi \"Know How\" kako bi idući bio efikasnijji ;-)))
svaka cast za pokolj
Priča o ubistvu Nadira Suljića slična je ubistvu 34-godišnjeg Magdija Dizdarevića, koji je u. bijen u noći 15. jula, nakon jacije namaza ispred Šarića džamije u Mostaru. U. bica Elvis Halilović se nalazi u pritvoru. Za to vrijeme bi se trebale izvršiti istražne radnje u vezi sa ovim ubistvom. Također, čeka se i nalaz neuropsihijatrijskog vještačenja ubice Elvisa Halilovića.
To što je Elvis Halilović odlučio da za žrtvu izabere baš Nadira Suljića, sasvim sigurno se može pripisati ponajvise odredenom broju imama koji su sirili tu smutnju ,a zatim i i dobrim djelu mediji koji su mlade ljude koji su u vjeri pronalazili smisao života, nazivali “vehabijama\", kako su ih oni najradije nazivali, predstavljali kako najveću opasnost po bh. društvo i bh. građane.
Mislim da je bio opsihiran, pod jakim uticajem džina i šejtana. Otac ga je vodio i kod imama. Prije nego što je izbo brata Nadira, više puta nam je prijetio, i napadao nas je. Čak je, poslije u. bistva brata Nadira, rekao da sam ja sljedeći na radu, rekao nam je Jasmin Sulja, prijatelj Nadira Suljića, potvrdivši nam i priču da je Nadir Suljić, tog dana kada je u. bijen, bio ponio mahrame svojoj majci koja je odlučila da se “pokrije”. Ni Jasmin Sulja, ni Nadir Suljić nikada i ništa nažao nisu učinili Elvisu Haliloviću. Njihov jedini razlog da postanu mete , je bio to što su se okrenuli vjeri, što su klanjali i što su se usudili da puste brade. On je bio zrtva bezobrazne hajke na ljude koji sprovode vjerske propise.
J. asmin S. ulja (21), prijatelj N.adira S.uljića, dobro je poznavao u. b.i.c.u. - S njim sam išao u školu. Prije nego što smo se N. adir i ja vratili v. jeri, družili smo se sa E.lvisom. E.lvis je uzimao i d. rogu. Ne često, jer nije imao p.ara. Pozivali smo i njega da ostavi takav život i da se okrene v.jeri. Neko vrijeme, prije u. b.i.s.t.v.a, H.alilović je jednostvano p. u.k.o.
IMA U BOSNI B. REJVIKA. Nakon M. agdija D. izdarevića u. b.i.j.e.n je i N. adir S. uljić U naselju Mramor kod Tuzle, 28. juna ove godine, u. b.i.j.e.n je mladić N. adir S. uljić (24). S. uljića je tog dana, oko 18,00 sati, ispred Doma kulture, na s. v.i.r.e.p način, n. o.ž.e.m .i. z.b.o E. lvis H. alilović (21). Ova vijest je u bh. medijima vrlo šturo propraćena. Posvećeno joj je pažnje kao da je riječ o s.aobraćajnoj n.e.s.r.e.ć.i s l.a.k.š.i.m t.j.e.le.s.n.i.m p.o.v.r.e.d.a.m.a i m.anjom m.aterijalnom š.t.e.t.o.m p.ričinjenoj na v.ozilima.
Isti moj komšija Sandžaklija iz Sjeničke selendre!!!!!!!!!!!!!!!!1 Kad tek oni odvale!??????????
norveski standard mu udario u glavu
NIsam ja rasista, ja sam polurasista, crnkinje ne primjer volim. Sto manje crnaca manje rasizma.
Zivio novi svjetski poredak! Hoteli za zločince. Ulice za narkomane, kriminalce i pedere. Jad za obicnog \"normalnog\" covjeka. Dobro nam dosla demokratijo.
ubi ti sa cjenatorom svaki dan...fakat me ne zanima gdje je neko snizenje...kad budem imao para, znam gdje cu otici...
Pa zar i norvezani govore japanski jezik.