Neoficijelne fotografije
0
Pogledajte kako izgleda Obamin radni dan
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FREE JOVAN DIVJAK !!!!
Nije Obama doveo Ameriku do bankrota, to je sve uradio onaj Bush on je doso sve zakuho sa Islamskim zemljama, napunio sebi dzepove i pobjego i sada smo potonuli sto nikada prije.
Sandro Pertini, talijanski predsjednik, stari partizan, pomilovao je devetog maja 1980. bijeli mramor iznad Titove glave. Dodir tople staracke ruke i hladnog kamena izmamio je suze bezbroj Jugoslavena. Nisu te suze bile suze za marsala, nego su bile suze za nesto neizgovorivo, ono sto osjecas ili ne osjecas, kada vidis starca, dobrog starca, u neposrednoj blizini smrti. A ona covjeku nikada nije bliza nego na sprovodima i dzenazama, u casovima kada postajemo intimni jedni s drugima jer sudjelujemo u ritualu koji nije nas, nadamo se da nikada nece biti nas, ali znamo da smo u osnovi vec mrtvi i da je samo pitanje vremena i rasporeda okolnosti hoce li nasa staracka ruka dodirnuti njegov mramor ili ce njegova ruka dodirnuti nas.
Meni ovo vise lici na neradni dan :P
zipa im Krivajinog parketa na riblju kost :)
@Jedi knight... Sviđa mi se kako razmišljaš... Like
Sto ce im dusek na stolu :S
Predzadnja slika vrh! He is one bad ass motherfucker...!! Respect!
kaze gledaju utakmicu?? alo ba gdje su noge na stolu, sto se obama nije izvalio u fotelju ko pravi babo, sta hoce stara ovde, sto ne pere sudje tamo.. vidi niko se ne svadja ni sa kim.. ne znaju oni uzivat ko Bosanci :)
-Kazete zaduzena (US) bankrot ,Sta mislite za ovu varijantu,samo jednog dana osvane izasla iz krize .pa ko upravlja MMF,pa oni i cifuti.
DISASTER OF CAPITALISM !!!
Bas me zanimalo :) cije nator.ba
E neka ste se vi nasli pricati koliko se on zaduzio i sta radi! Ljudi dragi, uozbiljite se! Sta imate od kritika, i samo da znate to jaakooo zanima Obamu i njegovu porodicu! xD
mashala. skinuli cipele u kuci xD
Prvi si ti majmun pa onda svi ostali :D od tebe je krenula glupost u svijetu i sve bolesti :D
bravo majstore
kad odradjuje ovu obojenu, ne vidi se na slikama, ili su u nekom sukobu pa je ne odradjuje?