Eksplozija u centru Jerusalema
0
Poginula žena, povrijeđeno 30 osoba
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svakome se desava... slazem se sa vama, \':S\', jer ovo postaje besmisleno.
Ja se opet izvinjavam :D Ipak sam bila upravu :D -Vidi se da mi nije dobro danas :D
Izvinjavam se - tek sada vidim da je Tel Aviv. Ali opet, to što ste napisali je besmisleno, i anti-semitistički. Ako niste znali, to je zakonom kažnjavano.
Arape, ma kako vas nije stid... Jerusalim nije jevrejski - iliti židovski grad, to je grad svih religija. I po čemu je sada Sarajevo-x \'jevrejska propagandna organizacija\'?! Zato što je neki ludi terorista stavio bombu, zato što su oni to objavili?! Ma dajte, molim vas... suzdržite se besmislenih komentara.
Ovo nema smisla! Peace is inevitable.Stop this insanity.
podzava genocidnu tvorevinu izrael
Sarajevo-x je zidovska propagandna organizacija